برگزاری همایش جریان شناسی عرفان های نوظهور در گناوه

همایش جریان شناسی عرفان های نوظهور به همت معاونت پژوهشی مدرسه علمیه الزهرا(س) گناوه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، طیبه دشتی مکان، معاون پژوهشی مدرسه علمیه الزهرا(س) شهرستان گناوه، صبح امروز (3 دی)، در این همایش گفت: آشنایی و آگاهی آحاد جامعه به ویژه جوانان و دانشجویان با فعالیت ها و جریان عرفان های کاذب و انحرافی نوظهور از اهداف برپایی این همایش بوده است.

 

وی افزود: این همایش با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور گناوه و کانون دانش آموختگان برپا شده است.

  

حجت الاسلام حسین تکمیلی، یکی از استادان حوزه و دانشگاه قم نیز در این همایش به تاریخچه پیدایش فرقه ها و عرفان های کاذب در غرب و ایران و ایده و عقاید و اهداف موهن آنان اشاره کرد و گفت: عرفان های کاذب از شاخصه و ویژگی ها همچون نادیده گرفتن اعتقاد به خداوند به عنوان هدف نهایی برخوردارند.

 

وی افزود: نفی عقلانیت و خردگرایی، شرعیت ستیزی و فقه گریزی، دامن زدن به مسایل جنسی، جدا دانستن دین و سیاست، نفی واقعی گرایی ارزشی و شادمانگی به عنوان هدف نهایی را از دیگر خصایص و ویژگی های عرفان های کاذب عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه با عرفان های کاذب باید از راه های نظری و عملی به مقابله برخاست، افزود: شناخت و مطرح کردن عرفان حقیقی و کاذب، تاکید بر عقلانیت و پرهیز از امور انحرافی، طراحی مهندسی اخلاقی و تربیتی در سطح خردو  کلان، افشاگری و جلوگیری از فعالیت آنان و الگو نشان دادن و معرفی عالمان و عارفان وارسته به وی‍ژه شهیدان از اهم راه های مقابله با عرفان های کاذب است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه زندگی بدون امید، منفی باوری، کینه جویی و انتقام، ظلم به جای ابراز عشق و مهربانی را از افکار و اعتقادات بارز شیطان پرستان اعلام کرد و افزود: گمراهی و ضلالت، جاودانگی در آتش دوزخ و حق بودن وعده خداوند در مورد عذاب شیطان و انسان کافر از عاقبت شیطان پرستان از منظر قرآن است.

 

وی همچنین رواج فرهنگ ضدیت با ارزش های انسانی و بشری، ترویج فحشا و بی بند و باری، اعتیاد به موادمخدر و شیمایی و الکل، رواج بیماری های حاد روحی و روانی در سطح جامعه و ترویج پوچ گرایی را از آسیب ها و تهدیدات رواج شیطان پرستی دانست.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 93375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha