کانون های فرهنگی و هنری مساجد نقشی تاثیرگذار در مردمی کردن اقتصاد دارند

منتخب مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری نقش تاثیرگذاری در مردمی کردن اقتصاد دارند، گفت: این کانون ها می توانند با شناسایی ظرفیت ها و معرفی آنها به مسئولان نقش خود در بحث جهش تولید را ایفا کنند.

«محمدرضا پورابراهیمی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در بحث جهش تولید گفت: مساجد از جمله کانون های اصلی حضور متدینین در جامعه است و کانون های فرهنگی هنری فعال در مساجد در این رابطه نقشی موثر دارند یعنی به دلیل ارتباطی که با نسل جوان و اقشار مختلف جامعه دارند، طبیعتا می توانند نقش بسیار خوبی را در بحث کمک به جهش تولید داشته باشند.  تاکید ما بر بحث مردمی کردن اقتصاد است و از این باب کانون ها می توانند نقش تاثیرگذاری داشته باشند.

 

منتخب مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد می توانند در هر مسجد، محله و منطقه ای هستند تعریفی از نیازهای جامعه داشته باشند. سپس و در مرحله بعد این بررسی را داشته باشند که چگونه می توانند بین نیازها و ظرفیت هایی که در بین جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی که عمدتا عضو پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی و هنری هستند، ارتباط برقرار کنند.

 

وی ادامه داد: این کانون ها می توانند ظرفیت ها را شناسایی کنند، بین ظرفیت ها و نیازها در هر منطقه و محله ای ارتباط مستقیم برقرار کنند و از طریق ارتباطی که با مسئولان منطقه ای و نمایندگان مجلس، استانداران و فرمانداران دارند، حمایت های آنها را برای به کار گیری این ظرفیت ها داشته باشند.

 

پورابراهیمی تاکید کرد: ما می توانیم به جایگاهی برسیم که متناسب با نیازهایمان بنگاه های کوچک و کسب و کارهای خرد اقتصادی را با حرکت مساجد راه بیندازیم. در واقع کانون های فرهنگی و هنری می توانند آغازگر این حرکت باشند. ما مخالف این هستیم که کانون ها مستقیم وارد کار اقتصادی شوند چرا که مسئولیت آنها چنین چیزی نیست اما معتقدیم این کانون ها باید ظرفیت ها را شناسایی، معرفی و مجموعه ای را با توجه به این ظرفیت ها تشکیل دهند.

 

وی اضافه کرد: مثلا در منطقه ای زنان سرپرست خانوار را شناسایی کنند و برای آنها اشتغال ایجاد کنند تا آنها از فقر و گرفتاری خارج شوند. در برخی محله های ما و برخی مساجد فضای فیزیکی خوبی برای حضور این بانوان جهت حرفه آموزی و کسب مهارت و همچنین ایجاد کارگاه های کوچک وجود دارد. باید این امکان را به این افراد بدهند تا از این فضاها استفاده کنند.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس دهم تاکید کرد: ما می توانیم با حمایت از کسب و کارهای خرد اقدامات خوبی را در حوزه اقتصاد انجام دهیم. میلیون ها نفر در چین در حال حاضر در حوزه کسب و کار خرد در حال فعالیت هستند و در اقتصادشان سهیم هستند. ما نیز باید این کار را انجام دهیم و کسب و کارهای خرد را تقویت کنیم. قطعا با توجه به ویژگی های دینی و مذهبی جامعه ما و اینکه کانون ها محل مورد اعتماد و مورد وثوق مردم هستند، ما می توانیم حرکتی موفقیت آمیز را در این زمینه شروع کنیم./

کد خبر 933510

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha