ساماندهی حوزه قرآن و عترت درگرو از سرگیری فعالیت شورای توسعه قرآنی است

حجت الاسلام محمدی لائینی تشکیل شورای توسعه فعالیت های قرآنی استان را یکی از راه های وحدت و انسجام در امور قرآنی دانست و گفت: فعالان قرآنی بخش های دولتی و غیردولتی برای ترویج فرهنگ قرآنی وحدت و همدلی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام«محمدباقر محمدی لائینی»عصر امروز(8خرداد) در نشست با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران  ومسئولان اتحادیه قرآنی استان برلزوم ساماندهی فعالیت های قرآنی ذیل شوراي توسعه قرآني استان تاکید کرد و گفت: تهيه و تدوين سند توسعه قرآني استان براي جلوگيري از موازي كاري ضروری است.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید براینکه فعالیت های قرآنی این استان باید با ساز و کار درست و همراه با یک برنامه جامع انجام شود، افزود: از سرگیری فعالیت شورای توسعه قرآنی استان از ملزومات سامان بخشیدن به حوزه قرآن و عترت است.

 

وی تشکیل شورای توسعه فعالیت های قرآنی استان را یکی از راه های وحدت و انسجام در امور قرآنی دانست و اظهار کرد: فعالان قرآنی بخش های دولتی و غیردولتی برای ترویج فرهنگ قرآنی وحدت و همدلی داشته باشند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی تبلیغات و آموزش قرآن کریم را زمینه ساز فراگیری این کتاب الهی در جامعه عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به جامعه سالم، فراگیری فرهنگ قرآنی در اولویت باشد .

 

*ساماندهی حوزه قرآن و عترت نیازمند رویکرد مشارکتی دستگاه های فرهنگی است

«عباس زارع» در ادامه این نشست با بیان اینکه ۷۵ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت در استان مازندران فعالیت دارند، گفت: همچنین ۵۴۴ فعال قرآنی استان از بیمه فعالان قرآنی صندوق هنرمندان کشور بهره مند هستند.

 

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان مازندران با اشاره به اینکه موسسات قرآنی استان نیز همانند سایر مراکز فرهنگی هنری درپی شیوع کرونا تعطیل شدند و برنامه های قرآنی این موسسات در فضای مجازی درحال برگزاری است، افزود: به عنوان نمونه دبیرخانه مجازی نخستین جشنواره فرهنگی قرآنی «نسیم قدر» کار مشترک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و موسسه فرهنگی قرآن و عترت گنجینه نور شهرستان قائمشهر در5حوزه، 14بخش و 30 رشته بصورت استانی و کشوری درحال جمع آوری آثار است.

 

وی در خاتمه سخنانش به اهمیت تداوم و ساماندهی شورای توسعه فعالیت های قرآنی استان اشاره کرد و گفت: انتظار می رود دستگاه های فرهنگی استان برای سامان بخشیدن به حوزه قرآن و عترت، رویکرد مشارکتی داشته باشند.

کد خبر 933233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha