به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، زهرا رازی، معاون مدیرکل دفتر بانوان و امور خانواده وزارت کشور، (12 دی) در همایش مدیران کانون های فرهنگی اجتماعی بانوان منطقه 5 در بندرعباس، ساماندهی وضعیت کانون های فرهنگی و اجتماعی بانوان استان ها را از مهمترین ماموریت های دفتر امور بانوان ذکر کرد و گفت: این بنیاد به منظور ترسیم اهداف کانون ها پیرامون مسائل فرهنگی و اجتماعی بانوان و نظارت بر کانون ها و ارزیابی فعالیت ها راه اندازی می شود.
وی اظهار داشت: هم اکنون 500 کانون فرهنگی اجتماعی بانوان در کشور خدمات متنوعی را به جامعه بانوان ارائه می دهند که بنا داریم این رقم را به هزار باب افزایش دهیم.
معاون مدیرکل دفتر بانوان و امور خانواده وزارت کشور، در ادامه با بیان اینکه کار کانون های فرهنگی اجتماعی بانوان مبتنی بر فعالیت های فرهنگی و دینی است، تصریح کرد: اقدامات و برنامه های کانون ها باید منطبق با ایدئولوژی و رسالت یک انسان مسلمان و ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد و این رویکرد در تمامی کانون ها باید حکمفرما باشد.
رازی، هدف از تاسیس کانون های بانوان را پرداختن به مسائل فرهنگی و دینی حوزه بانوان و جذب دختران نوجوان و جوان و ارتقای بصیرت فرهنگی، اجتماعی، دینی و سیاسی آنان برشمرد و تاکید کرد: کانون های فرهنگی اجتماعی بانوان باید با تغییر رویکرد به اولویت ها و دغدغه های روز جامعه ازجمله بحث بصیرت افزایی بپردازند.
وی کانون های فرهنگی اجتماعی بانوان را محلی امن و مورد وسوق مردم دانست و افزود: با نظارت و پیگیری فعالیت ها این کانون ها و ارائه برنامه های مورد نیاز جامعه که منطبق بر موازین شرعی باشد سبب می شود خانواده ها با فراغ بال فرزندان خود را به سمت کانون ها سوق دهند.
معاون مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور، گفت: کانون ها باید در مباحث تحکیم بنیاد خانواده، حجاب و عفاف و ... برنامه های اثرگذاری را طراحی و اجرا کنند.
وی با بیان اینکه سعی شود در انجام کارها از موازی کاری بپرهیزید،افزود: در مسائل فرهنگی ورود پیدا کنید و معضلات و مشکلات حوزه بانوان را شناسایی و طرح متناسب با فرهنگ بومی هر منطقه را ارائه کنید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اهم برنامه های این دفتر در جهت ساماندهی کانون ها پرداخت و اظهار داشت: نشست های مدیران کانون های فرهنگی اجتماعی بانوان تاکنون با میزبانی 5 استان برگزار شده است.
رازی، افزود: دراین نشست ها اهدافی همچون بررسی وضعیت ساختار، محور فعالیت و برنامه ها، وضعیت ثبت و مکان کانون ها، چگونگی نظارت و ارزیابی فعالیت ها، وضعیت مدیران عامل و موارد دیگری با حضور مدیران عامل بررسی و هر یک به بیان مسائل حوزه کاری با ارا ئه پیشنهادات می پردازند.
وی تصریح کرد: رویکرد جدید کانون ها باید مبتنی بر امور فرهنگی و دینی و توجه به نیازهای مخاطبان با هدف جذب اقشار مختلف بانوان در این کانون هاو با هدف اصلاح نگرش و ارتقاء دانش و تعمیق باورهای دینی با افزایش بصیرت باشد.
معاون مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور، بیان داشت: ایجاد تعامل و هماهنگی با دفاتر بانوان و پرهیز از انجام فعالیت های سلیقه ای از دیگر موارد مطرح شد ه در این نشست هاست.
وی افزود: فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش بصیرت و اجتناب از موازی کاری به عنوان ماموریت اصلی در کلیه امور محوله مورد تاکید است و تلاش در جهت تحقق این مهم باید سرلوحه همه فعالیت ها ی این کانون ها باشد.
رازی، اذعان کرد: به منظور اجرای برنامه های آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و هنری نیازمند ارائه برنامه سالیانه با رویکرد فرهنگی مبتنی برآموزه های دینی در راستای تحکیم بنیان خانواده در طرح ساماندهی دیده شده است.
لازم به ذکر است، در این همایش مدیران کانون های فرهنگی اجتماعی بانوان منطقه 5 شامل استان های خراسان شمالی، رضوی، جنوبی، کرمان، یزد، سیستان بلوچستان و هرمزگان حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما