به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قزوین، «فرزاد فرهادی» در دیدار با رئیس هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری قزوین بیان کرد: مرکز نیکوکاری در محلات با محوریت مساجد تشکیل می شود و در سایر نقاط هم با حضور فعالان عرصه های مختلف شکل می گیرد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر 63 مرکز نیکوکاری در استان قزوین فعال بوده و در حال خدمت رسانی به نیازمندان است که تلاش می کنیم توسعه کمی و کیفی این مراکز سرعت یابد تا بتوانیم خدمت به مردم با دست مردم را هرچه بیشتر محقق کنیم.
وی اضافه کرد: استان قزوین افتخار دارد که نخستین مرکز نیکوکاری را در نیروهای مسلح راه اندازی کرده است که پرسنل لشگر 16 زرهی در این زمینه پیشگام شده اند.
فرهادی تصریح کرد: شکل گیری مراکز نیکوکاری در میان فرهنگیان و سایر اقشار از گام های جدی است که برداشته شده و شاهد آغاز به کار 2 مرکز نیکوکاری در ناحیه یک و 2 آموزش و پرورش استان هستیم.
وی اعلام کرد: در مرکز نیکوکاری حساب بانکی به نام اعضای آن مرکز افتتاح می شود و خود اعضای هیئت مدیره و سایر اعضا کمک های مردم را جمع آوری کرده و خودشان هم برای نیازمندان هزینه می کنند و کمیته امداد در این زمینه دخالتی ندارد.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین اظهار کرد: حضور و فعالیت اقشار مختلف در مراکز نیکوکاری صحنه های زیبایی را از انفاق، احسان، همدلی، همکاری و خوب بودن را در مقابل چشمانمان قرار می دهد و انگیزه ای برای تأسیس مراکز جدید در مناطق جدیدتر را ایجاد می کند.
وی توضیح داد: فعالیت موسسه های خیریه و مراکز نیکوکاری که به صورت مردمی است مورد استقبال کمیته امداد است و ما به هیچ وجه این مراکز را در مقابل و یا در رقابت با خود نمی بینیم.
فرهادی خاطر نشان کرد: اساس نگاه و حرکت کمیته امداد خدمت رسانی به نیازمندان است از این رو هر حرکت و تلاشی که این جریان را تقویت کند مورد حمایت کمیته امداد است.
وی یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی (ره) آمادگی دارد تا در محله های مختلف و حتی در میان گروه های صنفی و شغلی مختلف همچون کانون کارشناسان، مرکز نیکوکاری را راه اندازی کند.
نظر شما