جذب نیروی متخصص مورد نیاز شهرداری، برای جبران خلاء موجود ضروری بود

موسوی، جذب نیروهای متخصص بر اساس عدالت و مطابق نیاز شهرداری و همچنین جذب تعداد یک هزار و ۴۲ نفر از نیروهای شرکتی فعلی را راهکاری برای جبران خلأ موجود در حوزه نیروی انسانی شهرداری عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سید عبدالرزاق موسوی» گفت: واقعیت این است که ما در این زمینه تعارض‌های جدی داریم که موضوع را پیچیده می‌کند؛ ساختار اداری استخدامی در شهرداری‌ها دچار ایرادات جدی است و در موارد زیادی عدالت به خوبی رعایت نمی‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به روند تغییرات در حوزه نیروی انسانی شهرداری در سال‌های اخیر، تصریح کرد: در سال 94 تعداد پست‌های سازمانی ناگهان ۲ برابر و از 1800 پست به سه هزار و 600 افزایش پیدا کرد؛ همچنین از سال 90 و همزمان با آغاز فعالیت دوره چهارم شورا تا سال 96، تعداد 3 هزار و 540 نفر وارد شهرداری شده اما از طرفی دیگر در حال حاضر نیز تعداد 2 هزار و 500 پست سازمانی خالی وجود دارد.

وی بخشنامه اخیر وزارت کشور برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را دارای اشکالاتی دانست اما در عین حال اظهار داشت: پیشنهاد جذب حدود 400 نفر نیرو بر اساس عدالت و مطابق نیاز شهرداری و همچنین جذب تعداد یک هزار و 42 نفر از نیروهای شرکتی فعلی در قالب قرارداد کارمندی یک ساله، راهکاری برای جبران خلأ موجود در حوزه نیروی انسانی شهرداری بوده است.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز جذب نیروهای متخصص بر اساس آزمون و همچنین جذب تعدادی از نیروهای شرکتی شایسته موجود را عادلانه‌ترین راه برای کاهش مشکلات حوزه نیروی انسانی دانست و تأکید کرد: شهرداری امانت و مال مردم در دست مسؤولان است و ما نمی‌توانیم این دستگاه خدمت‌رسان و مردمی را با سلیقه و دیدگاه‌های شخصی، سیاسی، جناجی و... اداره کنیم.

موسوی در بخش دیگری از اظهارات خود، در خصوص مشکلات شهرداری منطقه 9 در حوزه ساخت و سازهای حاشیه‌ای این منطقه وعده داد که موضوع حریم کلان‌شهر شیراز را پیگیری و نتایج آن را اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

وی راه‌اندازی حمل و نقل عمومی با وجود تداوم شیوع ویروس کرونا را دارای ابعاد مختلفی دانست و تصریح کرد: من شخصاً معتقدم باید مقاومت کنیم اما فشار زیادی برای راه‌اندازی مجدد حمل و نقل عمومی است و با در نظر گرفتن جوانب مختلف موضوع تصمیم‌گیری خواهد شد.

موسوی در ادامه کار در شهرداری به ویژه در شهرداری‌های مناطق را ازجمله پیچیده‌ترین فضاهای کاری توصیف کرد و سلسله مراتب متعدد، ارتباط مستمر و بی واسطه با تمام آحاد مردمی و دریافت مستقیم پول از شهروندان و ارائه خدمات متنوع به آنها را از جمله دلایل این پیچیدگی عنوان کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با تقدیر از تلاش‌ها و موفقیت‌های مجموعه شهرداری منطقه 9، گفت: معتقدم شورا و شهرداری به نسبت شرایط فعلی در مجموع بسیار خوب عمل می‌کنند و امیدوار هستیم که تصمیمات جدید نیز به درستی اجرا شود چرا که موفقیت این دستگاه خدمت‌رسان موجب رضایت مردم می‌شود و تأمین رضایت مردم نیز قطعاً رضایت خداوند را در پی دارد.

نایب رئیس شورای عالی استان‌های کشور، در بخش پایانی اظهارات خود، فساد و تبعیض را دو رذیله اخلاقی توصیف کرد که جامعه ما را آزار می‌دهد و افزود: ریشه‌های این ۲ پدیده‌ زشت مشخص است؛ در طول تاریخ شایسته‌ترین دوران را دوران حکومت پنج ساله حضرت علی (ع) توصیف می‌شود و در حالیکه ما چنین اسوه‌هایی داریم اما حجم قابل توجهی از فساد و تبعیض در جامعه‌مان را شاهد هستیم.

وی با اذعان به اینکه فرهنگ جامعه و افکار عمومی را نمی‌توانیم نادیده بگیریم، خاطرنشان کرد: به هرحال طبیعت ما به نوعی است که گاهی به اشتباه میفتیم و در این شرایط به هیچ چیزی به اندازه نظارت عمومی اعتقاد ندارم و باور دارم که تنها راه نجات جامعه ما نظارت عمومی است؛ از همین رو نیز ما تقویت نظارت عمومی را در زمان باقی مانده از شورا مورد توجه ویژه‌ای قرار خواهیم داد.

کد خبر 932138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha