علی صرافیان به خبرنگار شبستان در بیرجند گفت: امروزه سوق دادن دانش آموزان در مقطع متوسطه به سوی رشتهای فنی و حرفهای و کار دانش از جمله دغدغههای وزارت آموزش و پرورش است چرا که تنها با فراگیری یک فن و هنر می توان آینده شغلی نسل جوان را تضمین کرد.
وی تصریح کرد: در دولت نهم و دهم، بسط و گسترش مراکز آموزشی و ایجاد رشتههای جدید تحصیلی کار و دانش در اولویت قرار گرفته است.
مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار کرد: ابتدای سال 88 در خصوص ارائه یک رشته جدید در شاخه کار و دانش از رشتههای هنرهای سنتی و صنایع دستی کشور در هنرستان شبانه روزی عقیله بنی هاشم شهرستان قاینات پیگیرهای لازم به عمل آمد که در نهایت رشته تذهیب مورد توافق طرفین میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قاینات و آموزش پرورش این شهرستان واقع شد.
وی اذعان کرد: در سال تحصیلی گذشته نیز رشته تذهیب در هنرستان عقیله با حضور 15 نفر از دانش آموزان سال دوم این هنرستان برگزار شده است.
صرافیان یادآور شد: دانش آموزان محصل در رشته تذهیب در پایان دوره متوسطه پس از موفقیت در آزمونهای مربوطه دیپلم تذهیب در شاخه کار و دانش دریافت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما