قصه‌گویی یک سرمایه فرهنگی است

افتخاری، در اولین گارگاه مجازی قصه‌گویی با موضوع مبانی قصه‌گویی که در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان فارس در شیراز برگزار شد، گفت: قصه‌گویی یک سرمایه فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «زهرا افتخاری»، امروز (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت) در اولین گارگاه مجازی قصه‌گویی با موضوع مبانی قصه‌گویی که در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان فارس در شیراز برگزار شد، گفت: قصه‌گویی یک سرمایه فرهنگی است.

 

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس ضمن تقدیر از مربیان که با تولید محتوا در پیک امید مجازی فعال بودند، گفت: کارگاه‌های مجازی با هدف یادگیری بیشتر، تمرین قصه‌گویی مربیان و اعضا در شرایط بحرانی کرونا و توانمندسازی مربیان برگزار می‌شود.

 

وی گفت: می‌توان از قصه‌گویی به عنوان یک سرمایه فرهنگی در ترویج آداب و رسوم و سنت‌ها بهره برد و استفاده از آثار فاخر و متون کهن فارسی و به ویژه کتاب قرآن از ابزارهای مهمی است که بر غنای آن می‌افزاید و قصه‌گو می‌تواند از آن به عنوان محتوا استفاده کند.


افتخاری ابراز امیدواری کرد: مربیان با استفاده از دوره‌های آموزشی و مطالعه پی‌گیر و آشنایی با اصول قصه‌گویی بتوانند تجربه‌ها، عقاید و گفتارهای خود را در ذهن شنونده قصه بیافرینند.

 

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس، قصه را یکی از مفیدترین راه‌های ارائه پیام‌های مفید به کودکان و نوجوانان دانست که با تشکیل انجمن‌ها و کارگاه‌ها می‌توان مخاطب قصه را افزایش داد، به قصه‌های بومی رنگ و بویی خاص بخشید و با بیانی دلپذیر برای مخاطبان با فرهنگ‌های مختلف بازگو کرد. همچنین سطح کتابخوانی کودکان و نوجوانان را بالا برد، حوزه مطالعه آثار را گسترش داد و به بالا بردن درک و فهم کمک کرد.

 

وی افزود: این کارگاه مجازی که با هدف یادگیری بیشتر وتمرین قصه‌گویی مربیان و اعضای انجمن قصه‌گویی کانون در شرایط بحرانی کرونا و توانمندسازی آنان، برنامه‌ریزی شده بود، روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹، ساعت ۹ تا ۱۱ برگزار شد.

 

 

کد خبر 929799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha