طرح جامع تدوین کتب درسی آموزش و پرورش انجام شد

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه گفت: طرح جامع تربیتی و طرح جامع تدوین کتاب درسی آموزش و پرورش انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام محمدحسن نبوی امروز(30آذر) در کارگاره آموزشی-توجیهی معرفی ظرفیت ها و توانمندی های حوزه علمیه اظهار داشت: بسیار خوب است که توجه به نیازهای مردم برای ما به عنوان یک فرهنگ در بیاید.

وی افزود: حوائج به دو دسته مادی و معنوی تقسیم می شوند که حوائج معنوی اهمیت زیادی دارد چرا که پاداشی برای انها در نظر گرفته شده بسیار بیشتر از پاداشی است که در دنیا به ما داده می شود.

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه توجه به امر هدایت را ضروری دانست و عنوان داشت: هر یک از ما باید به فکر هدایت باشیم چرا که مهم ترین دعا های ما هم برای هدایت است.

حجت الاسلام نبوی ادامه داد: معلم باید دغدغه دین دانش آموز را داشته باشد و تلاش های زیادی را در زمینه هدایت او انجام دهد.

وی به همکاری آموزش وپرورش و حوزه علمیه تاکید کرد و عنوان داشت: در این زمینه تنها آموزش و پرورش وظیفه ندارد بلکه باید به کمک حوزه علمیه به دین پروری بپردازند.

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه به فعالیت های حوزه علمیه در این زمینه اشاره کرد و گفت: نقد کتب آموزش و پرورش از اقداماتی است که صورت گرفته و در این زمینه سه کتب اول، دوم و سوم

دینی راهنمایی تدوین شده است.

حجت الاسلام نبوی از طرح جامع تدوین کتاب درسی آموزش و پرورش خبر داد و تصریح کرد: طرح جامع تربیتی و طرح جامع تدوین کتاب درسی آموزش و پرورش انجام شده است.

وی در زمینه اعزام روحانی برای دوره های تربیت معلم و مبلغ اعلام آمادگی کرد و ابراز داشت: اگر استانی بخواهد به طور خصوصی برای معلمان دینی و یا غیر از آنها دوره های تربیت معلم برگزار کند استقبال خواهیم کرد و برای آنها روحانی اعزام می کنیم.

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه بیان کرد: سال گذشته 18 هزار برنامه تبلیغی فقط در قم داشتیم و و در شهرستان های دیگر نیز ابتدا اعلام آمادگی شد و سپس برای روحانیون دوره هجرت برگزار کردیم.

حجت الاسلام نبوی به مدارس امین اشاره کرد و عنوان داشت: تعداد این مدارس 36 مدرسه بود که به 116 مدرسه رسید و به هر حوزه ای شش مدرسه واگذار شده است و ما نیز تمام ظرفیت تربیتی خود را در اختیارآن ها گذاشتیم.

وی اضافه کرد: باید تمرکز بر روی تربیت دینی دانش آموزان صورت بگیرد و بزرگترین کار فرهنگی باید در خود مدارس ایجاد شده و بر روی ظرفیت های دینی سرمایه گزاری شود.

معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه های علمیه به موضوع فرقه ها و ادیان مختلف اشاره کرد و افزود: مهم ترین بحث جدی موضوع فرقه ها، ادیان و مذاهب و شیطان پرستی است که دشمنان از آنها استفاده می کنند.

حجت الاسلام نبوی ادامه داد: دشمن از این ادیان و فرقه ها استفاده می کند چرا که بهترین راه برای تضعیف مرکز نظام استفاده از این فرقه ها است و آنها برای اینکه بخواهند به نظام دینی ما ضربه بزنند ابتدا اعتقادات را مورد تهاجم قرار می دهند.

وی گفت: با توجه به این مسائل مدیران مدارس باید حساسیت زیادی به این موضوعات داشته باشند.
 

پایان پیام/

کد خبر 92962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha