حوزه‌های علمیه قصد ندارند جای آموزش و پرورش را بگیرند

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور دستگاه آموزش و پرورش را در انتقال فرهنگ تشیع به نسل آینده نقش‌آفرین توصیف کرد و افزود:حوزه‌های علمیه قصد ندارند جای آموزش و پرورش را بگیرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی امروز در جمع دبیران کمیته‌های استانی و معاونین پرورشی وزارت آموزش و پرورش در خانه معلم قم، هدف حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش را مشترک دانست و اظهار داشت: بخش زیادی از انسان‌سازی که مقدمه ورود افراد به حوزه‌های علمیه است،‌ در آموزش و پرورش انجام می‌پذیرد.

  

وی دستگاه آموزش و پرورش را در انتقال فرهنگ تشیع به نسل آینده نقش‌آفرین توصیف کرد و افزود: حوزه‌های علمیه قصد ندارند جای آموزش و پرورش را بگیرند.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه امروز و در عصر رسانه نمی‌توان جلوی ورود شبهه‌ها را گرفت، خاطرنشان کرد: اگر تمام ظرفیت خود را برای پاسخگویی به شبهات به کار بگیریم، متوجه می‌شویم که ظرفیت کمی ایجاد کرده‌ایم.

 

وی با اشاره به انعقاد برخی تفاهم‌نامه‌ها میان حوزه و آموزش و پرورش گفت: تا زمانی که فرهنگ تعامل میان دست‌اندرکاران این دو نهاد ایجاد نشود، نمی‌توانیم کار زیادی از پیش ببریم.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به اینکه در برخی از استان‌ها همکاری مناسبی میان آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه خواهران وجود دارد، تصریح کرد: در یکی از استان‌ها تمام فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه خواهران جذب مدارس آموزش و پرورش شده‌اند.

 

وی با بیان اینکه بیش از یک‌سوم مدارس دایر آموزش و پرورش که تعداد آنها به 30 هزار مدرسه می‌رسد، از حضور مبلغان خواهر استفاده می‌کنند، ادامه داد: البته آموزش‌های ویژه به این گونه طلاب ارایه می‌شود.

 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه نظام آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران متفاوت از حوزه‌های علمیه برادران و بر اساس ماموریت‌هایی خاص طرح‌ریزی شده است، افزود: بسیاری از دروس مقطع تحصیلی سطح یک (کاردانی) حوزه‌های علمیه خواهران متناسب با جامعه هدف آموزش و پرورش است.

 

وی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران را دارای ساختاری چابک و الگوهای قابل‌ارائه به مراکز دیگر دانست و تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های مهم این مرکز، دفتر مطالعات و تحقیقات زنان است که موضوعات مبتلابه زنان را رصد می‌کند و مبانی اصیل اسلامی متناسب با این مباحث را مورد توجه قرار می‌دهد.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی از تفکیک جنسیتی و آموزش جنسیت‌محور به عنوان پروژه‌های در دست اقدام دفتر مطالعات و تحقیقات زنان یاد کرد و افزود: این دفتر می‌تواند با دستگاه آموزش و پرورش در مباحث زیربنایی و اصولی تعاملات جدی داشته باشد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 92934

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha