به گزارش خبرگزاری شبستان، «محمدجواد حشمتی مهذب» به مناسبت روز روابط عمومی از واحد روابط عمومی، ارتباطات و رسانه دادگستری کل استان تهران بازدید کرد و با کارکنان این واحد به گفتوگو پرداخت.
وی با بیان اینکه برنامه تحول دستگاه قضایی باید با اهتمام ویژه ای پیگیری شود، اظهار کرد: برای تحقق این برنامه که کار بسیار بزرگ و مهمی است روابط عمومیها نقش مهم و برجستهای دارند و انتقال و تبادل سریع و صحیح اطلاعات در این میان نقشی تعیین کننده دارد.
رییس کل دادگستری استان تهران در ادامه با اشاره به مولفههای برنامه تحول دستگاه قضایی، گفت: از مهمترین مولفههای برنامه تحول قضایی، رسیدگی سریعتر به پروندهها در شرایط عادلانه، بیطرفانه و مستقلانه است که این مهم باید عملیاتی شود و برای اجرایی کردن آن باید دادگستری استان تهران سهم داشته باشد.
حشمتی مهذب تاکید کرد: پروندههایی که چند سال زمان برده و دچار اطاله دادرسی شده است، باید مرتفع شود.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته آثار و علائم خوبی درباره رفع اطاله دادرسیها داشتهایم، افزود: خوشبختانه در استان تهران سرمایههای خوبی هم به لحاظ کیفیت و هم کمیت وجود دارد و باید با استفاده از این ظرفیت برای اجرای صحیح، به موقع و بهنگام تحول قضایی تلاش کنیم.
رییس کل دادگستری تهران در ادامه با بیان اینکه از ۴۰۰ هزار کاهش موجودی پروندهها در سال گذشته، بیش از ۱۰۰ هزار مورد آن مربوط به دادگستری استان تهران است، اظهار کرد: باید این مهم را با سرعت بیشتری به سمت جلو حرکت دهیم و در این راه توفیقات بیشتری کسب کنیم.
وی بیان کرد: یکی از موضوعاتی که باعث میشود در این زمینه با سرعت عمل بیشتری حرکت کنیم تقویت انگیزهها است. در عین حال باید در بحث پیشگیری از وقوع جرم تلاش بیشتری داشته باشیم چون در غیر این صورت با انباشت پروندهها مواجه خواهیم شد.
رییس کل دادگستری استان تهران با اشاره به برقراری دیدارهای مردمی با استفاده از فناوریهای نوین و ویدئو کنفرانس، بهره گیری از چنین ظرفیتهایی در دادرسی الکترونیک را موجب کاهش اطاله دادرسی دانست.
حشمتی مهذب ادامه داد: استفاده از دانش حقوقی همکاران قضایی و انتقال به جامعه برای افزایش دانش و آگاهی حقوقی مردم و تولید محتواهای مورد نیاز جامعه توسط حوزه رسانه و ارتباطات صورت گیرد.
وی تصریح کرد: استان تهران با توجه به گستردگی که دارد ظرفیتهای بهره برداری نشده در زمینههای گوناگونی وجود دارد که میتوان با شناسایی و استفاده از این ظرفیتها برای خدمت به مردم استفاده نمود.
در ادامه، محمد صدیقی نیا نیز استفاده از فناوریهای نوین در روابط عمومی را فراهم سازی فرصت ارتباط دوسویه با مخاطبین و مردم عنوان کرد و گفت: شکل گیری ارتباطات دوسویه به افزایش اعتماد عمومی نسبت به دستگاه کمک شایانی میکند.
مدیر رسانه و ارتباطات دادگستری کل استان تهران گفت: روابط عمومی تنها یک حرفه نیست و یک ویژگی اخلاقی است.
وی با اشاره به بهره گیری از فناوری در حوزه ارتباطات از برقراری ارتباط ویدئو کنفرانس در کنار اتوماسیون اداری برای دسترسی بیشتر مردم به مسئولین قضایی خبر داد.
صدیقی نیا خاطرنشان کرد: با تاکید رییس کل دادگستری تهران درصدد افزایش این ارتباطها و فراگیر نمودن آن در سطح مراجع قضایی استان هستیم.
مدیر رسانه و ارتباطات دادگستری استان تهران اطلاع رسانی هنرمندانه از فعالیتهای دستگاه قضایی و تکریم و پاسخگویی به مردم را از مهمترین برنامههایی عنوان کرد که در مسیر تحول در قوه قضاییه بر آن تاکید شده و به دنبال اجرای این سیاستها میباشیم.
در این بازدید همچنین از نشریه الکترونیکی «خط تحول» توسط رئیس کل دادگستری استان تهران رونمایی شد.
خط تحول عنوان خبرنامه دادگستری است و قرار است فعالیتهای دستگاه قضایی در استان تهران را در مسیر اجرای برنامه.های تحولی قوه قضائیه منعکس نماید./
نظر شما