به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیف الله مطلبی امروز (12دی) در نشست کارگروه بانوان و خانواده استان کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج، با بیان اینکه باید این فرهنگ و ذائقه را برای بانوان که علاوه بر تربیت فرزند و امور خانه به سمت کار، تلاش، فعالیت و تولید در خانه روی آورند، بوجود آورد، گفت: راهکار آن ایجاد کارگاه های آموزشی، مهارت آموزی و فراهم کردن ابزار و امکانات و دیگر مولفه های لازم است.
مطلبی اظهار داشت: حوزه امور بانوان در کشور و استانداری، جامعه هدف قابل توجهی دارند و باید برنامه ریزی ها، سیاست گذاری های مستمر و دایمی بر اساس اقتضاء زمان برای فعالیت بانوان در سطوح مختلف از جمله فارغ التحصیلان دانشگاهی انجام گیرد.
وی تصریح کرد: در بسیاری از امور ماموریت های محوله به دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی در فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، زن و مرد ندارد و بانوان باید جایگاه مشارکتی خود را در همه این عرصه ها، جدی، اثر بخش و سازنده نمایان کنند.
وی ادامه داد: این واقعیت را باید پذیرفت که زنان باید بخش زیادی از امور جامعه را به دست گیرند تا سهم خود را در پایداری و استقامت جامعه در برابر آسیب هایی که بسیاری از آنها ناشی از مسئله فقر اقتصادی و فرهنگی است، تحکیم بخشند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، سلامت، امنیت و نشاط جامعه را منوط به سلامت خانواده دانست و گفت: علاوه بر فعالیت های برون از خانه، اگر بانوان در خانواده در رشد و نمو فرزندان تمام همت خود را بکار ببندند، این مهم میسر می شود.
مطلبی بیان کرد: باید ساز و کاری اندیشیده شود تا هم برای فعالیت های درون خانه و هم خارج از آن زمینه برای نقش آفرینی بانوان بیش از پیش فراهم شود و در این خصوص با مطالعه و جمع آوری پیشنهادات به سراغ برنامه و طرح هایی رفت که بتواند ما را به این هدف نزدیکتر کند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم به دستگاه های اجرایی استان در خصوص به موقع هزینه کرد سهم 25 درصد فعالیت های فرهنگی بانوان، 3 درصد سهم فرهنگی و ورزشی و نیم درصد فعالیت های قرآنی تاکید کرد.
مریم گشتاسبی گفت: طبق قانون بودجه سال 90، سهم فرهنگی 25 درصد بودجه دستگاه ها در راستای برنامه ها و فعالیت های ارتقاء سطح توانمندی زنان، نقش زنان در توسعه کشور و تقویت و تحکیم بنیان خانواده باید هزینه شود.
وی اظهار داشت: سهم سه درصد بودجه دستگاه ها هم باید در جهت فعالیت های ورزشی، مسایل فرهنگی و معنوی و مهارت های زندگی هزینه شوند.
به گفته وی، سهم نیم درصد اعتبارات هم باید در خصوص مسایل قرآنی و با مشارکت بخش خصوصی و تشکل های قرآنی و دینی هزینه شوند.
گفتنی است در این نشست، تعدادی از طرح های فرهنگی ارایه شده به کارگروه بانوان از سوی دستگاه های اجرایی از محل 25 درصد به تصویب رسید که طرح راهکار برتر در امر ازدواج، همایش زنان کارآفرین استان، فروغ خانواده و... از اهم این برنامه هاست.
پایان پیام/
نظر شما