به گزارش خبرگزاری شبستان، آزاده نامداری، مجری برنامه تلویزیون «جمع ما» با این استدلال که مجری تلویزیون باید «خوش آب و رنگ باشد و نور و گرافیک تصویرش چشمنواز باشد»، لباسی می پوشد که در ظاهر متناسب با شئونات اسلامی است اما خارج از عرف و هنجارهای رسانه ای در قامت رسانه انقلابی است.
وی حتی در برنامه اخیر خود که به موضوع طرح تفکیک جنسیتی می پرداخت، طرح عفاف و حجاب و پوشش وزارت علوم را که بر اساس مصوبه 121 جلسه مورخ 6/5/66 شورای عالی انقلاب فرهنگی بر حدود اخلاق اسلامی در برخوردها و معاشرت ها در دانشگاه تاکید کرده را مورد طعنه قرار داد و به میهمان برنامه که آقای خواجه سروی (معاونت فرهنگی وزرات علوم) بود، اجازه صحبت هم نداد.
وی حتی گفت که باید اجازه دهیم تا برخی اعمال و رفتار میان جوانان دختر و پسر که در خیابان وجود دارد، داخل دانشگاه اتفاق بیفتد.
او با ترفندهای مختلف و اجرای غیر منتظره سعی دارد همواره توجه مخاطبان رسانه ملی را به خود جلب کند، دعوت از یک مرد سه زنه در برنامه «غیرمنتظره» که روزهای شنبه تا چهارشنبه از شبکه دو سیما پخش میشد، و شکسته شدن صندلی میهمان در برنامه زنده تلویزیون مورد توجه رسانه های داخلی و خارجی از جمله برنامه تلویزیونی پارازیت از تلویزیون فارسی صدای آمریکا قرار گرفت.
تلویزیون که به بهانه پوشش های نامناسب بازیگران خارجی، از پخش فیلم های کلاسیک برجسته سینمای جهان، صرف نظر می کند. امروز توجهی به پوشش مجری برنامه تلویزیونی خود، مجری که خارج از چهارچوب رسانه ملی در برابر میلیون ها بیننده ظاهر می شود، ندارد.
آقای دارابی، معاون سیما چندی پیش در گفتگو با این خبرگزاری درباره عدم پخش فیلم های سینمایی کلاسیک جهان گفت: «شما باید به عنوان خبرگزاری دینی از ما به خاطر پوشاندن قسمت های باز اندام بازیگران زن در فیلم های خارجی تشکر کنید» اما جالب اینجاست که وی و همکارانش با وجود وسواس بیشتر برای پخش فیلم های غیر وطنی،گویا در مواجهه با پوشش های نامناسب وطنی با تساهل و تسامح برخورد می کند.
نامداری، دارای مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه شهید بهشتی تهران است و با اجرا در برنامه تازهها، به شهرت رسید و با برنامه غیرمنتظره موقعیت خود را تثبیت کرد.
پایان پیام/
نظر شما