آیت الله «علی سیفی آملی» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با بیان اینکه استادان و طلاب حوزه علمیه حضرت حجت (عج) با شیوع ویروس کرونا در خدمت اجرای گسترده طرح ملی مبارزه با ویروس کرونا بودند، اظهار کرد: کمک به سم پاشی و ضد عفونی کردن معابر و اماکن عمومی از جمله خدمات این حوزه در این دوره بوده است.
تولیت حوزه علمیه حضرت حجت (عج) (واقع در تهران، خیابان قزوین، خیابان 16 متری امیری، خیابان حسام الدین) افزود: استادان و طلاب این حوزه همچنین با همکاری کارگزاران و نمازگزاران مسجد جامع حضرت حجت (عج) به صورت مرتب به عیادت از بیماران ویروس کرونا می روند.
وی اضافه کرد: حوزه علمیه حضرت حجت (عج) همچنین با همکاری مسجد جامع حضرت حجت (عج) و البته از محل درآمد شخصی ام، 100 بسته ارزاق میان خانواده های نیازمند توزیع کردند.
سیفی ادامه داد: این بسته های ارزاق شامل برنج، تن ماهی، روغن مایع، پای و رب است که به صورت آبرومندانه و با حفظ کرامت و شان انسانی افراد به دست نیازمندان رسید.
وی در ادامه با اشاره به آیات «إنَّ اللَّهَ يأمُرُ بِالعَدلِ و الإحسانِ؛ خداوند به عدل و احسان فرمان ميدهد» (سوره نحل، آیه 90) و «و يُطعِموُنَ الطَّعامَ عَلي حُبِّهِ مِسكيناً و يَتيماً و أسيراً، إنَّما نُطعِمُكُم لِوَجهِ اللَّهِ لا نريدُ مِنكُم جَزاءً و لاشُكُوراً؛ و به [پاس] دوستي [خدا] بينوا و يتيم و اسير را خوراك ميدهند. "ما براي خشنودي خدا است كه به شما ميخورانيم و پاداش و سپاسي از شما نميخواهيم» (سوره انسان، آیات 8 و 9) گفت: کمک حوزه های علمیه و مساجد و هیئت های مذهبی کشورمان به نیازمندان و افراد آسیب دیده از ویروس کرونا به دلیل روحیه خیراخواهانه ای است که ریشه در تاکید قرآن کریم و اهل بیت (ع) دارد.
تولیت حوزه علمیه حضرت حجت (عج) گفت: عملکرد حوزویان و مسجدیان در مقابله با ویروس کرونا و خدمت به نیازمندان به گونه ای بود که به صورت خودکار جوابی محکم و قانع کننده بود به تمام شبهاتی که درباره منشا ویروس کرونا و جدا بودن برخی از روحانیون از سوی دشمنان در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای مطرح شده بود.
نظر شما