به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «محسن حاج کاظمیان» در نشست تخصی «چالش ها و فرصت های کانون ها و مراکز فرهنگی در جهان پس از کرونا» که توسط ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان و موسسه فرهنگی بقیه الله برگزار شد با بیان اینکه برخی کرونا را به عنوان معلم آخر تعبیر کرده اند، گفت: در حال حاضر بهداشت و سلامت اولویت اصلی جامعه شده است و تغییر در همه رفتارها و فعالیت ها در کانون ها و مراکز فرهنگی بسیار مهم و جدی است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی انتخاب به اهمیت خلاقیت و نوآوری در برنامه های جدید فرهنگی و هنری اشاره کرد و افزود: زمینه خوبی برای به میدان آوردن هوش جمعی مردم به وجود آمده است.
وی به لزوم تغییر در نوع ارتباطات در مراکز فرهنگی اشاره کرد و اظهار داشت: تنها یکی دو مدرسه بودند که در این ایام توانستند با توجه به زیربنای فناوری اطلاعات موجود تمام کلاسهای خود را از صفر تا صد برگزار کند و حتی مراسم صبحگاه مدرسه و زنگ تفریح را هم برگزار کردند و این موضوع نشانگر این هست که باید مراکز و کانونها در این زمینه خود را تقویت کنند و زیرساخت های لازم را فراهم کنند.
حاج کاظمیان به انقلاب چهارم و فناوری های نوین جهان اشاره کرد و گفت: همه مهارت ها و اصول مراکز برای حضور فیزیکی است و برای برنامه های غیرحضوری زیرساخت لازم را نداریم.
مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری دانشگاه انتخاب به تولید محتوای مناسب برای فضای مجازی برگرفته از ارزش های دینی و اسلامی تاکید کرد و تصریح کرد: برخی اوقات می بینیم که یک موسیقی 4 دقیقه ای در تمام مدارس و جامعه ما تاثیرگذار می شود و ما نیز اگر قرار است هر خانه را یک مرکز فرهنگی کنیم باید نیازسنجی صحیح انجام دهیم و تولیدات را بر اساس آن نیازها انجام دهیم.
نظر شما