در شب قدر زیاد استغفار کنید که خداوند گناهان و عیوب شما را پاک کند

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان گفت: استغفار در شب قدر یعنی نزد خداوند به گناهان و عیوب خود اقرار کنیم و از او بخواهیم جبران کند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «علیرضا پناهیان» بامداد امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت به مناسبت لیالی قدر در مصلی تهران بدون حضور مستمع با پخش زنده تلوزیونی به سخنرانی پرداخته و گفت: هرکس محاسبه نفس نکند از دوستان و محبان اهل‌بیت(ع) نیست.

وی با بیان اینکه انسان باید جستجوگر عیب خود باشد، عنوان کرد: دعا را مغز عبادت و اصل آن را بر استغفار قرار دادند. به دلیل اینکه انسان همیشه در معرض اشتباه است بنابراین باید محاسبه نفس کرده و برای عیوب خود استغفار کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه هر جامعه فرهنگ عذرخواهی از خدا نداشته باشد حیات ندارد، اظهار کرد: خدا خیر هر کس را بخواهد او را انتقادپذیر می‌کند، مومنان حقیقی همیشه آماده‌گی موعظه دارند.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در جمع خصوصی موعظه بشنوید، وقتی به برخی گفته می‌شود تقوا داشته باشید ناراحت می‌شوند آنها مومن نیستند.

وی با بیان اینکه انسان موجودی کمال طلب است، ابراز کرد: استفغار اوج زیبای دیدن نقص‌های خود است که خدا آن جبران می‌کند، استغفار حال انسان را خوب می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه سفارش کردند که مومنان پنهانی به عیوب خود نزد خداوند اقرار کنند، گفت: در سحرهای ماه مبارک رمضان از خداوند بخواهیم اگر با گناه خود ولی خدا را آزار دادیم  گناه ما را ببخشد، شب قدر زیاد استغفار کنید.

استاد حوزه و دانشگاه با استناد به روایات دیگری بیان کرد: نجات از عذاب تو برای کسی است که در شب قدر استغفاز کند؛ اهل استغفار می‌دانند که اگر یک روز این کار را نکنند دلمرده می‌شوند.

وی با بیان اینکه اگر ما به عیب‌های خود اقرار کرده و آن را بپذیریم که در وجودمان است خداوند ما را برای پاک کردن آن هدایت خواهد کرد، گفت: مومنان به گناهان خود اعتراف می‌کنند خداوند هم می‌بخشد امشب در خانه امیرمومنان امام علی(ع)‌ را بزنید به حرمت او خداوند همه ما را ببخشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان با بیان اینکه کودکان به مهربانی مادر اعتماد دارند، خاطرنشان کرد: به همان میزان که یک کودک به مهربانی مادر اعتماد دارد به خدا اعتماد کنیم و از او طلب عفو و بخشش داشته باشیم.

استاد حوزه و دانشگاه در پایان خاطرنشان کرد: طلب عفو و بخشش از خداوند باید همراه با یک توبه واقعی و برگشت‌ناپذیر به سوی انجام گناه باشد و تصمیم جدی گرفته باشیم که دیگر گناه نکنیم.

کد خبر 928126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha