«اسماعیل پوریانی»، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: بهبود یافتگان از کووید ١٩ به شکرانه رهایی از آن که به نوعی تجلی همدلی و کمک به همنوع است به اهدای پلاسمای موردنیاز درمان مبتلایان به کرونا، اقدام کنند.
مدیر کل انتقال خون مازندران اظهار کرد: بهبود یافتگان کووید ١٩ که یک ماه از بهبودی کامل آنها سپری شده است، می توانند با اهدای پلاسمای خویش مبتلایان به ویروس کرونا را یاری رسانند و نگهداری پلاسما برای اعضای خانواده از سوی بهبود یافتگان کووید 19، اشتباه است.
وی بیان کرد: دریافت پلاسما از داوطلبین اهدای پلاسما با معاینه و مشاوره و سپس انجام برخی آزمایش های اولیه در صورت دارا بودن شرایط صورت می گیرد و هرچه زمان بگذرد، عمر آنتی بادی های مفید در بهبود یافتگان از ویروس کرونا رو به کاهش می گذارد.
پوریانی با اشاره به اینکه اهدای پلاسما تاثیری در افت میزان خون اهداکنندگان ندارد، بیان کرد: با نصب بنر در سطح شهر جهت تشویق پلاسمای بهبودیافتگان از کووید 19 اقدام شد.
پوریانی ابراز کرد: هدیه پلاسما از سوی بهبود یافتگان از کووید 19 به نوعی مشق مهربانی و ایثار است که در این روزها باید بیش از مورد توجه باشد تا نشاط را به خانواده های مبتلایان به ویروس کرونا بازگردانند.
وی با اشاره به آمار بالای بیماران خاص در مازندران، عمر سه تا پنج روزه پلاکت ها و نجات جان سه بیمار با یک واحد خون، ابراز کرد: حضور مستمر اهدا کنندگان خون در این استان یک نیاز همیشگی است.
پوریانی گفت: عده ای از افراد، اهدای این مایع حیاتی را فقط به شب های قدر موکول می کنند در صورتی که حضور دائمی و نیاز به خون باید مورد توجه بیشتر از سوی اقشار مختلف مردم، قرار گیرد.
وی اظهار کرد: از اول تا 17 ماه ماه مبارک رمضان، 6 هزار و 271 نفر جهت اهدای خون به پایگاه های انتقال خون سراسر مازندران، مراجعه کردند که از این تعداد، 5 هزار و 50 نفر با توجه به دارابودن شرایط لازم جهت اهدای این مایع حیاتی، موفق به اهدای خون شدند.
پوریانی بیان کرد: از تعداد اشخاصی که موفق به اهدای خون شدند، 171 نفر، بانوان و 4 هزار و 879 نفر، آقایان بودند.
وی ابراز کرد: 3 هزار و 96 نفر از مستمر کنندگان خون، یکهزار و 219 نفر با سابقه اهدای این مایع حیاتی و 735 نفر برای نخستین بار بودند که امید است روند اهدای خون در تمام طول سال با حضور گسترده همراه باشد.
نظر شما