بوم گردی، از برنامه های مهم در راستای تقویت صنعت گردشگری است

قاسمی با اشاره به اهمیت بوم گردی در تقویت صنعت گردشگری، گفت: بوم گردی بستر تقویت صنعت گردشگری و توسعه اقتصادی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «سید امین قاسمی» امروز(23 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تقویت فرهنگ بوم گردی بستر تقویت صنعت گردشگری است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، ادامه داد:  بوم گردی با ایجاد فرصت پیشرفت و توسعه اقتصادی می تواند به عنوان جایگزینی برای سایر منابع درآمد برای مردم منطقه  باشد.

 

وی افزود: تقویت این فرهنگ می تواند از روی آوردن افراد محلی به راه های دیگر كسب درآمد مانند فروش زمین های كشاورزی و بهره برداری بی رویه از منابع طبیعی جلوگیری كند.

 

قاسمی با تاکید بر ضرورت آشنایی روستائیان استان با موضوع بوم‌گردی و اکوتوریسم،  بیان کرد: حدود ۵۰ نفر به عنوان راهنمای گردشگری به صورت مستقیم و غیر مستقیم با اداره کل میراث فرهنگی لرستان در ارتباط هستند.

 

وی افزود: از این تعداد حدود ۴۰ نفر دارای مجوز و کارت شناسایی هستند و بعضی دیگر از سوی مؤسسات آموزش گردشگری استان آموزش دیده اند و دارای لوح هستند.

 

وی، اظهار داشت: با توجه به خطر شیوع ویروس کرونا دوره‌های آموزشی برای راهنمایان به صورت مجازی برای فعالان گردشگری در حال برگزاری است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستاندر ادامه از برگزاری دوره‌های آموزشی برای جوامع محلی لرستان خبرداد و افزود: در این راستا سال گذشته در شهرستان‌های خرم آباد، دورود، ازنا و بروجرد اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی کردیم که مورد استقبال هم قرار گرفت و ۱۲۰ نفر در آن شرکت کردند.

 

قاسمی بیان کرد: محور اصلی این دوره‌های آموزشی را آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم سایر شهرها، آشنایی با بازاریابی و جنبه‌های اقتصادی گردشگری و سودآوری آن برای جوامع محلی و آشنایی با تعاریفی از گردشگری و نحوه استفاده از دارایی‌ها و سرمایه‌های خدادادی آنها به منظور کسب درآمد است.

 

 و ی بیان کرد: خوشبختانه استان لرستان دارای جاذبه‌های گردشگری طبیعی و تاریخی فراوانی است و همین مسئله ایجاب می‌کند، در زمینه کیفیت خدمات و آموزش جوامع بومی-محلی نسبت به جذب گردشگر و نوع رفتاری که با گردشگران دارند، آموزش‌ها و برنامه‌های مستمری برگزار شود.

 

قامسی با اشاره به ضرورت آشنایی روستاییان با بوم گردی و اکوتوریسم نیز، عنوان داشت: اینکه روستایی بداند، چگونه می‌توانند از خانه‌های روستایی خود حداکثر استفاده را در بحث بوم گردی ببرد بسیار حائز اهمیت است به همین خاطر برگزاری دوره‌های آموزشی برای جوامع محلی می‌تواند در این راستا تأثیرگذار باشد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، عوامل مؤثر در جذب گردشگر در استان را تنوع خدمات، کیفیت خدمات، فرهنگ جامعه گردشگر پذیر در جامعه مقصد گردشگری، استفاده از پرسنل متخصص آموزش دیده در مراکز تفریحی و تفرجگاهی، تأمین امنیت گردشگری و به ویژه تبلیغات و بازاریابی گسترده عنوان و بیان کرد: علاوه بر این توجه به احیای فرهنگ‌های سنتی و نشاط آور نظیر بازی‌های بومی و محلی، استقبال و استفاده از پوشش محلی، سرو غذاهای سنتی، توسعه استراحتگاه‌های بومی و محلی نیز گردشگر را به اسکان در منطقه متمایل می‌سازد.

کد خبر 927842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha