«محمدرضا خزایی»، در گفتوگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: با حمایتها و تشویقهای مادرم از سن 5 سالگی با ورود به جامعه القرآن، حفظ قرآن را آغاز نمودم.
کوچکترین حافظ کل جامعهالقران همدان با اشاره به اینکه 9 سال سن دارد گفت: از 5 تا 6 سالگی، دورههای روخوانی و روان خوانی قرآن را در جامعهالقرآن گذراندم، ناگفته نماند که من پیش از آغاز تحصیل و حفظ قرآن، آشنایی با ادا و خروج حروف زبان عربی را در جامعه القرآن گذراندم.
خزایی اضافه کرد: از سن 6.5 سالگی پس از گذراندن دورههای روخوانی و روان خوانی، حفظ قرآن را آغاز نمودم که به لطف خداوند طی 2.5 سال در سن 9 سالگی موفق به حفظ کل قرآن کریم شدم.
خزایی با اشاره به اینکه سیزده رجب سال 98، مدرک حفظ کل خود را دریافت نمود گفت: در اوایل دوره حفظ، حفظ به صورت صفحهای انجام میشد که با گذشت زمان و تسلط بر آن، حفظ را به صورت جزء به جزء ادامه دادم.
این کودک قرآنی با اشاره به اینکه قرآن در زندگی و تحصیل او تأثیر داشته است گفت: حفظ قرآن بروی یادگیری دروس تأثیر مثثبت داشته است به گونهای که قدرت حافظه و یادگیریام را بسیار افزایش داده است.
وی در پاسخ به این سوال که زیباترین آیه از دیدگاهش کدام است گفت: به نظر من آیه «وَمَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمَٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ؛و هر که از یاد خدا رخ بتابد شیطانی را بر او برانگیزیم تا یار و همنشین دایم وی باشد» (زخرخف/ آیه 36) است چرا که غفلت از یاد خدا منجر به افتادن در دام شیطان و در نهایت خسران دنیا و آخرت است.
خزایی توصیه ای به هم سن و سالان خود نیز داشت و گفت: همانگونه که خود قرآن نیز فرموده، کودکان و نوجوانان در حد توان خود قرآن را قرائت و در آیات آن تامل کنند.
مادر این کودک حافظ قرآن نیز به ایکنا گفت: محمدرضا طی این چند سال موفق به کسب رتبههای بسیاری در مسابقات قرآن ارگانهای مختلف شده است که از این میان میتوان به کسب رتبه نخست استانی در چندین دوره از مسابقات قرآن سپاهف جشنواره مدها متان و اوقاف اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون در هیچ مسابقه ای در رشته حفظ کل شرکت نداشته است گفت: از آنجا که محمدرضا به تازگی حافظ کل قرآن شده است و شاید یک سالی نیاز به تثبیت محفوظات خود را داشته باشد تا کنون در هیچ مسابقهای در رشته حفظ کل شرکت نکرده است اما در مسابقات ملی نیروهای مسلح توانست رتبه نخست رشته حفظ 15 جزء را از آن خود کند.
مادر کوچک ترین حافظ قرآن گفت: محمدرضا خود از همان خردسالی به قرآن علاقه داشت و من نیز به عنوان مادر او همیشه آرزو داشتم تا او روزی حافظ کل قرآن شود اما تا خدا نخواهد هیچ انسانی حافظ قرآن نمیشود.
وی با اشاره به اینکه خواست خداوند بود که پسرم حافظ قرآن شود ادامه داد: به یاری خداوند و سختی و تلاشهای شبانه روزی خودم و پسرم، در نهایت طی مدت 2.5 سال، محمدرضا توانست کل قرآن را حفظ کند.
این مادر قرآنی گفت: حفظ قرآن شاید در دختران نسبت به پسران اندکی راحت تر و با سرعت بیشتری انجام میشود چرا که دختران از شیطنتها و بازیهای کودکی کمتری نسبت به پسران برخوردارند با این احوال، محمدرضا برای رسیدن به آرزوی خود و مادرش، از بسیاری تفریحات و بازیهای کودکانه اش زد.
وی با اشاره به اینکه محمدرضا نسبت به هم سن و سالان خود زمین تا آسمان فرق دارد گفت: به دلیل تربیت و حضور محمدرضا در محضر قرآن آن هم در یکی از طلاییترین دوران زندگیاش، اخلاق، رفتار و سکنات او را نسبت به هم سن و سالان اش، غیر قابل مقایسه کرده است.
خانم خزایی با اشاره به اینکه دوره حفظ قرآن محمدرضا در جامعهالقرآن همراه با معنا بوده است گفت: حفظ قرآن همراه با توجه به معانی و تفاسیر آن، محمدرضا را در اخلاق، رفتار و گفتار بسیار عالی و به معنای واقعی قرآنی کرده است.
وی با اشاره به اینکه همراه با پسرش 2.5 سال از تمام تفریحات و لذتهایش زده تا یک فرزند قرآنی تربیت کند گفت: در آینده علاوه بر تثبیت محفوظات محمدرضا، دورههای صوت و لحن و وقف و ابتدا را نیز با او در منزل کار خواهم کرد.
مادر این کودک حافظ قرآن اشارهای به یکی از خاطرات محمدرضا در دوران حفظ قرآن داشت و گفت: صفحات آخر حفظ محمدرضا بود که با پیشنهاد خانم روشنیان و به همراه ایشان به محضر شهید سردار سلگی مشرف شدیم.
وی ادامه داد: محمدرضا در آن دیدار، علاوه بر قرائت آیاتی از حفظ، به تفسیر و معنای آیات نیز پرداخت که شهید سلگی با مشاهده این صحنه اشک از چشمانش جاری شد و برای او دعای عاقبت بخیری و سلامتی در سایه قرآن کرد.
وی گفت: دو هفته پس از آن دیدار، سردار سلگی به شهادت رسیدند، محمدرضا همیشه از آن دیدار به عنوان شیرین ترین خاطره زندگی اش یاد میکند ناگفته نماند که شهادت این سردار بزرگ نیز به همان اندازه، تلخی و غم و اندوه برای همه ما به ویژه محمدرضا به همراه آورد.
این مادر قرآنی با اشاره به اینکه جامعهالقرآن به عنوان یکی از مراکز قرآنی که با جدیت و دلسوزی حفظ کودکان نوجوانان را پیگیری میکند گفت: متأسفانه این مجموعه قرآنی با وجود اساتید مجرب و مهربانی همچون خانم روشنیان در یک مکان استیجاری به سر میبرد.
وی عنوان کرد: برای استانی همچون همدان که به عنوان شهر دارالمومنین شناخته شده است، جای بسی تأسف است که بزرگترین مرکز تربیت حفاظ قرآن کشور در این استان در یک مکان استیجاری مشغول به فعالیت است.
نظر شما