به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، درست در چنین تاریخی یعنی ۲۲ اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۳ خورشیدی «فرزین فخر یاسری» در شهر لنگرود به دنیا آمد و اگرچه امکانات تحصیلی بهدلیل تنگدستی خانواده برایش فراهم نشد، توانست با خودآموزی و تلاش یک نقاش مطرح شود.
اما پیشه وی نقاشی نماند و از وی تاکنون هفت کتاب داستان و شعر منتشر شده است. رمان های «با تو تا کجا» و «تنهایی المیرا» برخی از آثار اوست.
وی تا دوران جوانی در روستای «دیارجان» واقع در منطقه کوهستانی دیلمان، بزرگ شده است. والدین او از خانوادههای زمیندار بودند که از سال ۱۳۴۲ به بعد ورشکسته شدند. او در سال ۱۳۵۳ دیپلم ادبی گرفت و در مقطعی در دانشگاههای هنری پذیرفته شد، ولی بهدلیل تنگدستی نتوانست به تحصیل ادامه دهد.
بنابرعشق و علاقهای که به کار هنر و بهویژه نقاشی داشت، ابتدا با خود آموزی و سپس با گذراندن دورههای کوتاه مدت زیر نظر استادان نقاشی نظیر «کرامتیان» و «مراد داداشی» آموزشهای خود را تکمیل کرد.
فرزین فخر یاسری، از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۵ به صورت نیمهحرفه ای و آماتوری به کار کپیبرداری و آموختن پرداخت. اما از سال ۱۳۷۵ به بعد بهصورت حرفهای کار میکرد و در سبکها و قالبهای مختلف، نمایشگاههای گروهی نقاشی بهراه میانداخت.
روش کار وی، سبک سورئالیسم و تزیینی است. وی تاکنون چندین بار در شهرهای گیلان نمایشگاههای خصوصی برگزار کرده و در شهرهای دیگر ایران نیز در چندین نمایشگاه گروهی حضوری فعال داشته است از آن جمله، نمایشگاههای خصوصی که در لنگرود و در سال های ۱۳۶۲، ۷۳، ۸۱ و ۸۵ برگزار شد. نمایشگاه های خصوصی در لاهیجان و در سالهای ۱۳۷۵، ۸۲ و ۸۶ و نمایشگاههای گروهی در زاهدان به سال ۱۳۶۳، شیراز سال ۱۳۸، در تهران ۱۳۷۹ و ۱۳۸۳ و در رشت ۱۳۸۰ برگزار شده است.
نظر شما