سید رمضان شجاعی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، امروز (30آذر) به خبرنگار شبستان در مازندران گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان پایگاه علم و ادب باید به روز شوند و همچنین کتاب های کهنه و فرسوده از کتابخانه های این اماکن جمع آوری شده و کتاب های نو، حاوی اطلاعات به روز جایگزین آنها شود.
وی تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد را حاصل تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد در سایه تدابیر مقام معظم رهبری و در راستای توانمند سازی جوانان و نوجوانان با محور قرآن و اهل بیت (ع) و مسجد برای مقابله منطقی با هجوم فرهنگی استکبار است.
شجاعی با اشاره به شعار عدالت و مسجد محوری دولت کنونی و مورد توجه قرار دادن مسایل فرهنگی، افزایش 10 درصدی کانون های فرهنگی هنری در برنامه چهارم و 25 درصدی این کانون ها در برنامه پنجم توسعه را یادآور شد و گفت: اوج دلدادگی بین انسان و معبود را می توان در مساجد جستجو کرد.
این مسئول، کانون های فرهنگی و هنری مساجد را بهترین مکان جهت راهبری فعالیت های مختلف فرهنگی، هنری، اعتقادی، قرآنی و اجتماعی مساجد عنوان کرد و افزود: در صورت اختصاص سهم مناسب از اعتبارات استانی به این بخش، این کانون ها در سطح استان در برنامه پنجم توسعه از لحاظ کیفی رشد قابل توجهی خواهند داشت.
وی با بیان اینکه باید مساجد و کانون های فرهنگی و هنری مساجد را حمایت کنیم، گفت: باید برای حفظ قداست و طهارت مساجد کوشش کنیم چرا که مساجد باید با مردم ارتباط مستقیم داشته باشند و مردم و جوانان را ارتزاق دینی و فرهنگی کنند.
شجاعی علل عدم جذب جوانان به مساجد را غفلت جوانان و نوجوانان با آموزه های دینی، تهاجم فرهنگی، تلاش دشمنان برای ترویج ابتذال و بی بند و باری، گسترش مواد مخدر توسط دشمنان در جامعه، عدم تنوع و جذابیت برنامه های مساجد و عدم ارایه برنامه های جوان پسند توسط این مراکز، اختلاف سلیقه در مدیریت مساجد و عدم مسئولیت دهی و رعایت جایگاه جوانان دانست و گفت: اگر در جامعه، فعالیت های دینی و فرهنگی و هنری مساجد نباشد، آموزه های دینی کمرنگ می شود.
وی همچنین افزود: پیامبر اکرم (ص)، مسجد را به عنوان محلی برای حضور و نیایش مسلمانان بنا کرد و همچنین آغاز و اتمام معراج آن بزرگوار نیز از مسجد بود.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، هدف دشمنان و استکبار جهانی را کم رنگ کردن نقش مساجد در زندگی افراد جامعه عنوان کرد و اذعان داشت: مساجد نباید به محلی برای برگزاری مراسم تعزیه و ختم اموات تبدیل شود بلکه مسجد باید مبدا فعالیت های فرهنگی و هنری، قرآنی و اجتماعی باشد و جایگاه اصلی آن که انجام فعالیت های فرهنگی هنری در کنار فعالیت های عبادی است باید تقویت شود.
وی با اشاره به اهمیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد، نقش آنها را در گسترش فعالیت های فرهنگی در مساجد بسیار بالا دانست و گفت: توسعه و افزایش شمار کانون های فرهنگی و هنری در مساجد شهرستان ساری باید در اولویت کاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما