به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « اسد عبداللهی» امروز(21 اردیبهشت) در دیدار با مدیران شعب بانک های استان، با اشاره به بحران کرونا، اظهار داشت: بحران کرونا تاثیر منفی بر رشد صنایع در استان داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، افزود: علی رغم تمام فشارهای اقتصادی ناشی از بحران کرونا چندین پروژه در استان لرستان آماده افتتاح و بهره برداری است.
وی ادامه داد: از جمله نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی خرم آباد، پالایشگاه پلدختر، فاز دوم پترو شیمی خرم آباد و فاز دوم گلخانه هیدروپونیک شهرستان خرم آباد آماده افتتاح و بهره برداری است.
عبدالهی بیان کرد: با توجه به پیشینه تاریخی لرستان به عنوان استان کمتر توسعه یافته ، تحریم ها و محدودیت های سیستم بانکی و مشکلاتی که برای صادرات محصولات کشاورزی و واردات مواد اولیه وجود دارد، فشار اقتصادی زیادی بر جامعه ما وارد میکند و ما را در شرایط سخت اقتصادی قرار داده است.
وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تاثیر منفی آن بر رشد اقتصادی استان گفت: به رغم تدابیر مختلفی که دولت برای محدود کردن سختی ها اعمال کرده اما می بینیم که به طور متوسط هر روز حدود ۱۰۰ نفر در لرستان به این بیماری مبتلا شده و روزانه چندین نفر جان خود را از دست می دهند.
عبدالهی ادامه داد: اگرچه با اقدامات خوب انجام شده و با بسیج همه امکانات به مقابله با آن پرداخته ایم و این موضوع تا حدودی کنترل شده است.
وی با تاکید بر اهمیت سلامت و ضرورت حفاظت از جان انسانها، ابراز امیدواری کرد که بین مشکلات اقتصادی ایجاد شده ناشی از کرونا و مقوله سلامت ،تعامل و تعادلی ایجاد شود.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به عدم رشد شاخصهای توسعه در استان گفت: تنوع آب و هوایی و میزان بارش باران و سایر نعمتهایی که خدای متعال به این استان ارزانی داشته، موجب شده است که بتوانیم این فشار ها را نسبت به استانهای دیگر بیشتر تحمل کنیم و از آنجا که بخش عمدهای از جمعیت لرستان به نوعی با کشاورزی و دامداری در ارتباط هستند این موضوع باعث میشود فشار اقتصادی وارد شده بر حوزه صنعت تا حدودی مرتفع شود.
عبداللهی سیستم بانکی را یکی از بخشهای موثر بر رشد اقتصادی معرفی کرد که میتواند خدمات مناسبی را ارائه دهد و گفت: این سیستم در زمینه تسهیلاتی که در اختیار واحدهای مختلف می گذارد می تواند خدمات خوبی را در جهت توسعه اقتصادی ارائه دهد.
معاون امور اقتصادی استانداری لرستان در خصوص اعطای تسهیلات گفت: وام به افرادی داده شود که اهلیت داشته باشند و سرمایه گذاری آنها در راستای تولید اشتغال باشد.
عبدالهی اظهار کرد: اولویت های ارائه تسهیلات در استان لرستان شامل؛ صنایع سنگ، حوزه گردشگری و تولید گیاهان دارویی و گلخانهای است.
نظر شما