تشریح چگونگی سئوالات امتحان پایه دوازدهم/ ۲۰ درصد سوالات اختیاری

قویدل از چگونگی سوالات و نحوه برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: ۲۰ درصد سوالات اختیاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « محمد قویدل » در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص شیوع ویروس کوید 19 و تغییر روند آموزش در سال تحصیلی 99-98 که در جریان آن فرآیند آموزش حضوری، از اول مهرماه تا پايان بهمن ماه استمرار داشته و 80 درصد محتواي كتب درسي به صورت حضوري تدريس شده است و از اول اسفند ماه نیز تا پايان سال تحصيلي جاري، 20 درصد باقيمانده محتواي كتب درسي به صورت غير حضوري و از طریق شبكه هاي راديويي و تلويزيوني، ابتكارات دبيران محترم در بستر پيام رسان ها و نیز شبكه شاد تدريس مي شود.

 

وی افزود: در راستای طراحی سوالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم دو بخش سئوالات الزامي که براي كسب 16 نمره از 80 درصد محتواي كتب درسي كه به صورت حضوري تدريس شده است و دانش آموزان ملزم به پاسخگويي به تمام سئوالات آن هستند و سئوالات انتخابي که  براي كسب 4 نمره  كه در دو نوع طراحي مي شوند، نوع اول از 20 درصد محتواي كتب درسي كه به صورت غير حضوري تدريس و نوع دوم از محتواي 80 درصدي كه به صورت حضوري تدريس شده است در اين بخش دانش آموزان اختيار دارند سئوالاتي را كه براي پاسخگويي آنها آمادگي بيشتري دارند انتخاب و پاسخ دهند، در نظر گرفته شده است.


 

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان هرمزگان تصریح کرد: بدیهی است در اين شيوه علاوه بر  ارزش گذاری  به تلاش دانش آموزان و همكاراني كه آموزش هاي غير حضوري را دنبال كرده اند، به همه دانش آموزان بويژه افرادي كه به هر دليل نتوانسته اند از آموزش هاي غير حضوري استفاده كنند، این فرصت را می دهد که با ارائه پاسخگويي كامل به سئوالاتي كه از بخش تدريس حضوري طرح شده، بتوانند  نمره 20 و کامل را دریافت کنند.

 

وی ادامه داد: به جهت تعیین دقیق محتوای کتب درسی در قالب دو بخش 80 و 20 درصد، برای تمام موضوعات درسی پایه دوازدهم، عناوین دروس و محدوده مورد نظر برای هر عنوان کتاب تعیین و در جدول پیوست مشخص شده است که توجه دانش آموزان عزیر به آن جلب می شود.

 


قویدل ضمن تاکید به اهمیت سلامت دانش آموزان در ایام برگزاری امتحانات خاطر نشان کرد: براي حفظ سلامت دانش آموزان و رعايت پروتكل هاي بهداشتي در حوزه هاي امتحاني، دانش آموزان به دو گروه دانش آموزان رشته هاي علوم تجربي و رياضي- فيزيك و دانش آموزان رشته هاي ادبيات و علوم انساني، علوم و معارف اسلامي ، سوم متوسطه و پيش دانشگاهي نظام قبلي تقسیم شده اند.

 


این مسئول بیان کرد: برای رعايت فاصله گذاری اجتماعي بین صندلی ها  1.8 تا 2 متر فاصله در نظر گرفته شده و حوزه های امتحانی نیز به تعداد کافی پیش بینی و مهيا شده است.

 


قویدل گفت: تدابيري اتخاذ شده كه با جلب همکاری مراقبين سلامت و كارشناسان شبكه هاي بهداشت و درمان، سلامت دانش آموزان رصد و آنها ملزم به استفاده از ماسك و دستكش شوند و در فاصله هر جلسه امتحان تا امتحان بعدي، سالن، صندلي ها و ملزومات حوزه ها ضد عفوني شوند.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 926918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha