به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیروان؛ «امین رضا مرآتی» یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری شیروان اظهار داشت: اجرای پروژه های اقتصادی موجب اشتغالزایی، رونق و اقتصاد خوب شهرستان می شود.
فرماندار شیروان گفت: این طرح ها شامل گلخانه ۱۰۰ هکتاری، پروژه گاوداری ۱۰ هزارراسی، مجتمع تفریحی، توریستی و گردشگری بیگان در بخش مرکزی و مجتمع فرش دستباف در روستای خانلق شهرستان است.
مرآتی افزود: شرایط اقتصادی جامعه شاید نتواند مطالبات مردمی را پاسخ دهد ولی پروژه های اقتصادی خوبی در این شهرستان رقم خورده است.
نماینده عالی دولت در شیروان گفت: در بحث تسهیلات اشتغال پایدار روستایی سهم این شهرستان ۶۵۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۹۸۰ میلیارد ریال جذب شده و به زودی ۱۲۰ میلیارد دیگر جذب خواهد شد.
مرآتی با اشاره به امام زاده غیبی شیروان افزود: شهرک ولیعصر که این امام زاده در آن واقع است جزو محلات بازآفرینی است که به عنوان برنامه خوب دولت برای محرومیت زدایی و ارتقای رفع مشکلات زیرساختی اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده است که طی چندسال اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی گفت: امسال برای تبدیل این امام زاده به کانون فرهنگی شهرستان از منابع بازآفرینی اعتباری در نظر گرفته خواهد شد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان شمالی هم گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری برای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، امام زاده غیبی شیروان ظرفیت آن را دارد.
«حجت الاسلام عظیم آسوده» ضمن تاکید اعتبار ویژه برای این مکان اظهار داشت: برگزاری مسابقات قرآن کریم و راه اندازی مرکز افق با جذب خادم افتخاری، استفاده از جایگاه و تخصص آنان و ارائه مشاوره خدمات رایگان از جمله اقدامات لازم برای این امام زاده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گفت: در دو امام زاده شیروان که درختان توت داشتند و مردم از میوه های آن استفاده می کردند با همکاری جهاد کشاورزی برای تخم نوغان آماده شده است.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما