به گزارش گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان از بوشهر، «آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری» رئیس شورای فرهنگ عمومی و نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در جمع اصحاب قلم و اندیشه و رسانه، سالروز میلاد مسعود کریم اهل بیت (ع) را به امت توحیدی و شیعیان جهان اسلام تبریک گفت و اظهار کرد: گوهرهای قرآن کریم و گوهرهای اهل بیت پیامبر اکرم (ص) کهنه شدنی نیست و صفات کمال و رشد معنوی بی نهایت در آن نهفته است.
امام جمعه بوشهر افزود: قرآن باعث نورانیت، صفای باطن و وسیله زدودن زنگار از ساختمان وجودی و اعماق دل انسان می شود.
* ستارگان بی غروب کمال و سرمایه شفاعت مؤمنان
مولف کتاب چهارده جلدی »ﺍﻧﻮﺍﺭ ﺍﻟﻬُﺪﯼ« با اشاره به تفسیر آیه سی و سوم سوره مبارکه احزاب بیان کرد: حضرت محمد مصطفی (ص) پیامبر نجات و عروج که بسان خورشید، شام جهان بشریت را به صبح معرفت و کرامت تبدیل نمود و همچنین نیز خاندان پاک و معصوم خاتم الانبیاء ستارگان بی غروب کمالند و سرمایه شفاعت مؤمنان در غوغای قیامت حسابند.
* کتاب تجلی هدایت عرشی خداوند برای انسان
آیت الله صفایی بوشهری ادامه داد و عنوان کرد: بی تردید تاریخ، داستان و احادیث معصومین (ع) کتاب تجلی هدایت عرشی خداوند برای انسان گرفتار در باتلاق دنیا است که با معرفت و ایمان و عمل به آموزه های آن به ریسمان نجات دست می یازد و خود را بر بال براق کمال جان می نشاند.
رئیس شورای عالی حوزه های علمیه استان بوشهر خاطرنشان شد: حضرت امام حسن مجتبی (ع) اولین نواده پیامبر گرامی اسلام (ص) و نخستین فرزند امیرمؤمنان امام علی (ع) و حضرت زهرای اطهر (س) است که در نیمه ماه مبارک رمضان، ماه مهمانی خدا، در سال سوم هجری قمری، در مدینه متولد شد. و حضرت فاطمه (س) این بانوی آسمانی، صاحب فرزندی زیبا و نورانی از نسل پاک پیامبران بزرگ خدا شده بود.
وی با اشاره به اینکه پیامبر مکرم اسلام (ص) می فرمود«آن که حسن و حسین را دوست بدارد، مرا دوست داشته و آن که با این دو کینه ورزد و دشمنی کند با من دشمنی و عداوت کرده است»، گفت: دومین پیشوای شیعیان حضرت امام مجتبی (ع) آیینه تمام نمای صورت و سیرت پیامبر اسلام (ص) بود و همه مسلمانان شخصیت آسمانی حضرت رسول خدا (ص) را در سیمای وی تماشا می کردند.
* رسالت الهی حضرت سید المرسلین (ص)
مدرس مدرسه علمیه امام خمینی (ره) شهرستان بوشهر در ادامه افزود: پیامبر اسلام (ص) اصرار داشت تا مردم از علاقه شدید الهی او به امام حسن و امام حسین صلوات الله علیه آگاه شوند و سفارش های ایشان را در امامت آنان به یاد داشته باشند تا در آینده نه چندان دور، به ورطه انحراف کشیده نشوند و از جاده راستین دین و اسلام ناب محمدی (ص) به دره هولناک انحطاط و ابتذال و انحراف از خط ولایت اهل بیت (ع) سقوط نکنند. و همچنین نیز خداوند متعال به حضرت سید المرسلین (ص) بشارت داد که اجر رسالت تو بر مردم؛ مودت و
دوستی آنان به عترت و فرزندان تو است که با این ولایت و محبت و پیوند، راه بندگی خدا و رسیدن به کمال انسانی شناخته می شود و طی می گردد.
امام جمعه بوشهر با عنوان اینکه حضرت ختمی مرتبت (ص) در شأن و عظمت فکری و برخوردهای عقلانی کریم اهل بیت (ع) فرمود«اگر عقل به صورت شخصی مجسم می شد، همانا آن شخص حسن بود»، اظهار کرد: امام حسن مجتبی (ع) بعد از وفات پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) مدت سی سال در کنار پدر بزرگوارش زیست و در بحران های گمراه کننده و شرایط سخت دوران بیست و پنج ساله انزوای امیرالمومنین امام علی (ع) همواره با پدر بزرگوار خود برای حفظ نظام اسلامی و بقای محتوای دین الهی و جلوگیری از انحراف ریشه ای آن و بیان اسلام ناب محمدی (ص) با تمام توان کوشید و یکی از استوانه های پایداری دین اسلام گردید.
* امام حسن (ع)؛ مدافع نظام دینی امام علی (ع)
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر ادامه داد و یادآور شد: دومین پیشوای شیعیان حضرت امام حسن مجتبی (ع) در کنار پدر در این جنگ و دیگر جنگ های زنجیره ای تحمیلی، در صف اول نبرد قرار گرفت. وی از سرداران جبهه نور بود و با تمام قوا در راه اسلام و دفاع از حقانیت نظام دینی امام علی (ع) پرچم مقاومت به دست گرفت.
* زیان ناسپاسی و قدرت نعمت از افق نگاه کریم اهل بیت (ع)
آیت الله صفایی بوشهری به ارزش شکر و زیان ناسپاسی و قدرت نعمت از افق نگاه دومین پیشوای شیعیان پرداخت و گفت: حضرت امام حسن مجتبی (ع) در این باره می فرماید«نعمت های خداوند، وسایل آزمایش انسان هستند؛ اگر در مقابل آنها از خداوند سپاسگزار باشی، آنها برکت و رحمتند و اگر نا سپاس قدر ناشناس باشی به کیفر و عذاب تبدیل می شوند. نعمت تا وجود دارد ارزش آن دانسته نمی شود و آن گاه که از دست رفت، قدر آن شناخته می شود».
* کار خوب؛ شکر بر نعمت و صبر در مصیبت
مفسر قرآن دانشگاه خلیج فارس در پایان ابراز کرد: فرصت با شتاب از دست می رود و با کندی باز می گردد و همچنین نیز کار خوبی که هیچ گونه بدی و شری در آن نیست، شکر بر نعمت و صبر در مصیبت است.
نظر شما