بیش از 4 هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد(ره) کردستان خارج شدند

سرپرست کمیته امداد امام خمینی کردستان با اشاره به اینکه توانمند‌سازی مددجویان تحت پوشش از اولویت‌های این نهاد است، گفت:‌ از ابتدای سال‌جاری تاکنون4 هزار و صد مددجوی این استان از زیر چتر حمایتی امداد خارج شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قنبر موسی‌نژاد، سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در گردهمایی و جلسه آموزشی مددکاران کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان که در سالن اجتماعات این اداره‌کل در سنندج برگزار شد، گفت: در دهه چهارم انقلاب اسلامی با عنوان دهه عدالت و پیشرفت تلاش در راستای خارج کردن مددجویان با توانمند‌سازی آنان از مهم‌ترین اهداف این نهاد مقدس در سراسر کشور است.

 

وی ‌نخستین گام در راستای توانمندسازی مددجویان زیر پوشش را وجود کادری توانمند و متخصص در بدنه امداد امام خمینی(ره) عنوان کرد و اظهار داشت: ارائه آموزش‌های مختلف به کارکنان و فعالان این عرصه با جدیت در این نهاد هدف‌گذاری شده و در حال اجراست.


سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه به منظور تحقق توانمندی مددجویان، برنامه‌ها و تحولات قابل توجهی در امداد امام(ره) در حال انجام است، خاطر نشان کرد: استارت این تحولات از سال 86 در این نهاد زده شده و امروز با گذشت چهار سال شاهد بازخورد بسیار مطلوب این تحول در حوزه‌های مختلف کاری هستیم.


موسی‌نژاد افزود: توانمند‌سازی خانواده‌های زیر پوشش مهم‌ترین رویکرد و هدف جدید کمیته امداد است که همه فعالان این عرصه برای تحقق این مهم باید در این مسیر حرکت کنند.

 

سرپرست کمیته امداد امام خمینی کردستان گفت: 900 خانوار از تعداد مذکور بعد از اشتغالزایی از زیر چتر حمایت‌های ما خارج شده‌اند.

وی تصریح کرد: رسیدن به اهداف متعالی همچون توانمندسازی مددجویان و خارج کردن آنها از زیر چتر حمایتی نیازمند وجود نیروهای توانمند و مسلح به علم روز در بدنه نهاد دارد.


این مقام مسئول از کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان یکی از موفق‌ترین نهادها در راستای رفع محرومیت و مشکلات نیازمندان نام برد و ادامه داد: ‌بنا نهادن این نهاد مقدس درست 22 روز بعد از تشکیل کمیته انقلاب نشان از اهمیت و جایگاه آن از دیدگاه بنیانگذار انقلاب دارد.


سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان از حوزه حمایت و سلامت این نهاد به عنوان یکی از گلوگاه‌های اصلی خدمت به نیازمندان و محرومان جامعه نام برد و تصریح کرد: هدفمند و زمان‌دار کردن خدمات به مددجویان و مراجعین این نهاد مقدس در وهله نخست برعهده این حوزه است.


موسی‌نژاد افزود:‌ مدت ارائه خدمات و میزان خدمات امداد به نیازمندان با توجه به شناسایی و تشخیص این حوزه صورت می‌گیرد و دقت مددکاران تخصصی باید بسیار بالا باشد.


پایان پیام/

کد خبر 92653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha