«فریده اولاد قباد» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به راهکار وزارت آموزش و پرورش برای تحصیل دانش آموزان عشایر گفت: در حال حاضر دانش آموزان مدارس عشایری و مناطق کمتر برخوردار به دلیل محدودیت هایی که از لحاظ دسترسی به گوشی هوشمند و همچنین اینترنت دارند، امکان برخورداری آنها از آموزش مجازی وجود ندارد. وزارت آموزش و پرورش برای اینکه این دانش آموزان از تحصیل عقب نمانند، راهکار راهبر آموزشی را برای آنها اندیشیده است که قرار است بسته های آموزشی برای این دانش آموزان از طریق راهکار آموزشی ارسال شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر 200 هزار دانش آموز عشایری در کشور داریم، اظهار داشت: به هر حال عقب افتادگی این دانش آموزان از تحصیل و سال تحصیلی فعلی دغدغه ای است که وزارت آموزش و پرورش دارد و به همین دلیل نیز بحث درس نامه را مطرح کرده اند البته نمی دانیم که این راهکار، راهکار موفقی خواهد بود یا نه.
وی بیان کرد: در حال حاضر پیشنهادهای مختلفی در شورای عالی آموزش و پرورش در مورد ادامه تحصیل دانش آموزان مطرح است که از آن جمله این است که برای دانش آموزان عشایری و مناطق کمتر برخوردار و همچنین دانش آموزان استثنایی که امکان استفاده آنها از فضای مجازی وجود ندارد از 15 شهریور تا 15 مهر یک دوره پیش نیاز برای آنها گذرانده شود تا جبران عقب افتادگی ای که ممکن است آنها از سایر دانش آموزان به دلیل عدم برخورداری آنها از فضای مجازی وجود داشته است، جبران شود که البته این فقط یک پیشنهاد است و در حال حاضر در شورا در حال بررسی است.
اولاد قباد با انتقاد از کمبود زیرساخت های آموزش مجازی برای دانش آموزان در کشور گفت: ما معتقدیم باید زیرساخت های آموزش مجازی را چه برای آموزش عمومی و چه برای آموزش عالی در کشور فراهم کنیم، کمبودها باید جبران شود، نقایص بررسی و اصلاح شوند. کشور ما کشوری است که در آن حوادث طبیعی نظیر سیل و زلزله بسیار رخ می دهد، اگر این زیرساخت ها را داشته باشیم در چنین مواقعی نگران ادامه تحصیل دانش آموزان و امر تعلیم و تربیت نیستیم و با فضای مجازی می توانیم کمبودها را در این زمینه رفع کنیم./
نظر شما