پژوهشکده پزشکی قانونی راه اندازی می شود

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اهمیت تحقیق و پژوهش در این سازمان از راه اندازی پژوهشکده پزشکی قانونی در آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، احمد شجاعی، رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر و ادارات کل استانی برگزیده گفت: به منظور توسعه و تسهیل امر پژوهش در صدد راه اندازی پژوهشکده پزشکی قانونی و نیز توسعه مراکز تحقیقات سازمان هستیم.

 

وی افزود: مرکز تحقیقات فقهی پزشکی قانونی و مرکز تحقیقات آمار نیز به زودی راه اندازی می شود، زیرا این دو موضوع از مسایل مهم و قابل توجه در پزشکی قانونی است و لازم است مرکز تخصصی خاصی برای آن ها ایجاد شود.

 

شجاعی با اشاره به ضرورت توجه به امر آموزش و پژوهش در سازمان تصریح کرد: علاوه بر این قانون نیز پرداختن به امر پژوهش را بر سازمان تکلیف کرده است به نحوی که سه وظیفه از پنج وظیفه اصلی سازمان به این امر اختصاص دارد.

 

وی ادامه داد: پزشکی قانونی سازمانی کاملاً تخصصی و علمی است که به جهت بافت تخصصی نیروی انسانی و نیز به جهت مواجهه با موضوعات مختلف در حوزه های فقهی،‌ حقوقی و پزشکی، بیش از سازمان های دیگر با مسایل علمی سر و کار دارد و از آنجا که امور ناشناخته بسیاری در امر پزشکی قانونی وجود دارد، ضروری است در این سازمان بیش از پیش به امر پژوهش پرداخته شود.

 

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در حوزه پژوهش سازمان تحول در این حوزه را خواستار شد و افزود: پزشکی قانونی می تواند در دنیا پیشتاز و الگو باشد زیرا مباحث ناشناخته زیادی در آن وجود دارد که با تحقیق و پژوهش قابل دستیابی است.

 

شجاعی بر ضرورت توسعه ارتباط با مراکز تحقیقاتی تأکید کرد و گفت: در صورت فراهم شدن بسترهای تحقیق در سازمان، محققان و پزشکان باید در این زمینه فعال تر شوند و یک بعد از کار خود را به امر پژوهش اختصاص دهند.

 

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در پاپان بر کاربردی شدن تحقیقات تأکید کرد و افزود: تحقیقات در سازمان باید کاربردی باشد و بر اساس نیازسنجی های انجام شده، به تحقیق و پژوهش پرداخته شود.

 

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان پزشکی قانونی، در پایان این مراسم با توجه به تقسیم استان ها به دو گروه قطب آموزشی و غیر قطب آموزشی، سه استان برتر در هر دو گروه انتخاب و تقدیر شدند و در گروه قطب آموزشی استان فارس با 750 امتیاز، اصفهان با 455 و آذربایجان شرقی با 311 امتیاز اول تا سوم شدند. در استان های غیر قطب آموزشی هم استان مرکزی با 309، خوزستان با 292 و استان زنجان با 185 امتیاز جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

 

گفتنی است؛ قطب آموزشی استان هایی هستند که با توجه به امکانات و توانایی‌هایشان می توانند کارآموز دریافت کنند و آنان را مورد آموزش قرار دهند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 92635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha