لقمه حرام سبب جدایی از بقیة‌الله(عج) می‌شود/ برای غیبت امام زمان(عج) ستاد بحران تشکیل دهیم

حجت‌الاسلام نصوری با تاکید بر اینکه باید برای غیبت امام زمان(عج) ستاد بحران تشکیل دهیم، گفت: مال حرام سبب جدایی از بقیة‌الله(عج) می‌شود، همانطور که باعث شد سپاه یزید ندای حق امام حسین(ع) را نشنیدند و آن جنایات را رقم زدند.

حجت‌ الاسلام والمسلمین «محمدرضا نصوری» در گفتگو با خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان در شرح آیات مهدوی قرآن کریم و با اشاره به آیه 86 سوره مبارکه هود، اظهار کرد: تعبیر بقیه الله در این آیه «بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ» به معنای درآمد و سودی است که از یک سرمایه حلال و خدا پسندانه برای انسان باقی می ماند. یعنی سود 100 درصد حلال.

 

این کارشناس و پژوهشگر مهدوی ادامه داد: اما در روایات به هر وجود مبارکی که به اراده خداوند برای بشریت باقی می‌ماند «بقیةالله» گفته می شود، از جمله سربازان مومنی که پیروزمندانه از جبهه جنگ با کفار برمی گردند، زیرا به اراده الهی باقی ماندند. به امام عصر(عج) هم بقیةالله می‌گویند چراکه به خواست خداوند برای هدایت مردم ذخیره شده اند. البته به سایر معصومین(ع) هم لقب بقیةالله داده می شود.

 

شیوه لبیک مردم به امام زمان(عج) بعد از ظهور

 

وی تصریح کرد: امام صادق (ع) درباره چگونگی سلام به امام مهدی(عج) می فرمایند: اینگونه سلام بدهید؛ «اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّةَ اللهِ..» سپس در ادامه آیه مذکور را تلاوت کردند. امام باقر (ع) می فرمایند: «هنگامی که حضرت(عج) ظهور می کند به کعبه تکیه می زند و 313 نفر یاران خاص حضرت دور او جمع می شوند اولین سخنی که بیان می کند این آیه است «بَقِيَّتُ اللَّهِ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ» و هیچ سلام کننده ای به او سلام نمی کند جز اینکه می گویند «اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّةَ اللهِ فی أرضِه».

 

وی در شرح نکات این آیه بیان کرد: در سفارش های حضرت شعیب علیه السلام به مردم مدین در پرهیز از مال حرام به خیر بودن مال حلال تأکید شده است، قرآن هم ‌می فرماید مالتان «حَلَالًا طَيِّبًا» باشد. بعضی مواقع فرد جنسی را خرید و فروش می کند ولی انصاف را رعایت نمی کند، اگرچه از نظر فقهی معامله اش درست است اما انصاف را رعایت نکرده است یا در محیط کار آنجوری که باید سنگ تمام بگذارد، نمی ‌گذارد، می گوید چقدر به من می دهند که من خودم را زحمت بدهم.

 

حجت الاسلام نصوری ابراز کرد: مال حلال که شبهه در آن نبـاشد رضایت امام زمان (ع) را دارد.  لذا در حدیثی قدسی (بحارالانوار، ج74، ص 27» خطاب می کند: «يا أحمد، إنَّ العِبادَةَ عَشرَةُ أجزاءٍ» می گوید عبادت 10 جزء دارد «تِسعَةٌ منها طَلَبُ الحَلالِ» 9 جزء آن در طلب حلال است. پس توجه به این داشته باشید در حفظ و حمایت از حجت و ولی خدا اگر واقعا می خواهیم به آن قله بندگی خدا نزدیک بشویم سوختی که برای خودمان داریم باید پاک باشد.

 

معاون تبلیغ و اطلاع رسانی مرکز تخصصی مهدویت تاکید کرد: امامان معصوم(ع) از اسرار آیات پرده برمی دارند، مراد از بقیة الله اینجا به نوعی نگاه عام به همه اهل بیت(ع) و به طور خاص الان آخرین ذخیره و حجت الهی حضرت مهدی (ع) است.

 

وی اضافه کرد: عدم درک این حقیقت که امام خیر مطلق است و قدرناشناسی مردم در مورد اهل بیت(ع) سبب شده تا وقتی نوبت به آخرین ذخیره الهی رسید و برای اینکه زمین از حجت خالی نباشد چاره ای جز غیبت باقی نماند.

 

برای غیبت امام زمان(عج) ستاد بحران تشکیل دهیم

 

حجت الاسلام نصوری ابراز کرد: 12 قرن از غیبت امام زمان(عج) می گذرد، ما برای قطع شدن گاز منطقه، آب منطقه، برق منطقه، سیل که می آید، زلزله که می آید ستاد بحران تشکیل می دهیم، آیا امام زمان غیبتش برای ما، بخصوص برای آن منتظرین واقعی بحران نیست؟ نباید یک ستاد بحران تشکیل بدهیم چرا امام نمی آید!؟ باید به غیبت این ذخیره الهی توجه کنیم.

 

وی با بیان اینکه مال حرام سبب جدایی از بقیة الله(عج) می‌شود، گفت: خطبه ای که امام حسین (ع) در عصر عاشورا خطاب به کوفیان ایراد کردند براین تاکید داشت که : چون شکم پر از لقمه حرام بشود قلب ها، مهرها تبدیل به قساوت می شود، قساوت قلب ایجاد بشود جلوی دید انسان را می گیرد، چگونه می خواهد امام خودش را بشناسد! شمر می گوید تا روی سینه امام هم رفت گفت: «حقَّ مَعْرِفَتِهِ» خوب هم تو را می‌شناسم.. اما امام را به عنوان امام قبول نداشت، شناختش نقص داشت. شناختی که او را به عنوان صراط مستقیم ببیند، او را در مسیر بندگی خدا ببیند نبود.

 

حجت الاسلام نصوری در پایان خاطرنشان کرد: لذا این توجه را داشته باشید از این ذخیره الهی به نحو احسن استفاده کنیم و خودمان را جزء منتظرین امام زمان(عج) قرار بدهیم و ‌بتوانیم جزء کسانی باشیم که اسم ما را در لیست زمینه سازان و بستر سازان ظهور امام زمان (ع) قرار داده باشند.

 

 

کد خبر 926336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha