«حجت الاسلام حسین تکمیلی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: با تبدیل امام زاده غیبی به قطب فرهنگی این شهرستان اقدامات بسیار خوبی صورت خواهد گرفت.
امام جمعه شیروان گفت: در سال های گذشته با مدیریت غلط و تفکرات اشتباه نیات امنای این امام زاده، درب آن به جز ایام محرم بسته بوده و هیچ استفاده ای از آن انجام نشده است.
حجت الاسلام تکمیلی بیان داشت: طبق جلسات متعددی که با خیرین و هیات امنا برگزار شد، تبدیل این امام زاده به قطب فرهنگی مصوب شد و مسئول هیات امنای جدید برای آن انتخاب شد.
وی خاطرنشان کرد: قرار است برنامه های مختلف و فرهنگی متعدد برای آن در نظر گرفته شود که اینک رنگ آمیزی، محوطه سازی حیاط و اقدامات عمرانی آن شروع شده است.
امام جمعه شیروان گفت: همچنین در آینده قرار است استراحتگاه مسافران، مباحث فرهنگی و بازارچه اقتصادی همراه با سوئیت اقامت مسافران برای خدمات رسانی بهتر و رفاه حال مسافران در این مکان ایجاد شود.
حجت الاسلام تکمیلی افزود: امید است با همیاری مسئولان شهرستان و همت هیئت امنای این امام زاده هر چه زودتر بتوانیم با معرفی قطب فرهنگی، آماده استقبال از زائرین باشیم.
وی گفت: قطعا استفاده از این مکان معنوی در شب های قدر با استقبال گرم مردم همراه خواهد بود و در مناسبت های مختلف همچون عاشورا، ولادت و شهادت پیامبران و معصومین، اعیاد مختلف سال و … مورد استقبال مردم قرار خواهد گرفت و عاشقان زیادی را به این محل جذب می کند.
وی عنوان کرد: زیارت به عنوان یكی از عناصر مهم فرهنگ ساز، تاثیر زیادی در بهبود وضعیت روحی فرد و مناسبت های اجتماعی افراد جامعه دارد و از این حیث از چند سال قبل رهبر معظم انقلاب بر تبدیل بقاع متبركه امامزادگان كشور به قطب های فرهنگی تاكید داشته اند.
حجت الاسلام تکمیلی خاطرنشان کرد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تكلیف كرده اند بقاع متبركه به قطب فرهنگی تبدیل شوند که در سال های اخیر اتفاقات خوبی برای توسعه خدمات رفاهی و فرهنگی به زائران در بقاع متبركه افتاده است.
شهرستان شیروان ۲۲۰ مسجد شهری و روستایی دارد که این شهرستان در مسیر اصلی استان های شمالی به مشهد مقدس و در ایام نوروز شاهد حضور مسافران بی شماری است.
این شهرستان همچنین دارای ۹۴۲ موقوفه، ۶۱ بقعه متبرکه و بیش از ۳ هزار و ۱۴۰ رقبه موقوفات است.
نظر شما