تومور نخاعی  با جراحی قابل درمان است

نعمتی گفت: تشخیص به موقع تومور نخاعی با انجام تصویر برداری با روش های «ام آر ای» و «سی تی اسکن» قابل انجام است که با بررسی کامل وضعیت بیمار و انجام جراحی، درمان خواهد شد.

«علی نعمتی» با اشاره به علائم تومور نخاعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز، گفت: بر اساس نوع و محل تومور نخاعی، علائم متفاوتی در بیمار بروز می کند و زمانی که که تومور نخاعی در اثر رشد بیش از حد نخاع، اعصاب پیرامون، پردهای نخاعی، رگ‌های خونی و بافت های استخوانی اطراف را درگیر کند، این علائم بیشتر خواهد شد.

جراح و متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات در شیراز، افزود: درد در ناحیه درگیر ستون فقرات از مهم‌ترین نشانه های تومور نخاعی است که اختلالات عصبی، همچون ضعف و بی حسی بازوها و پاها یا تغییر در عملکرد روده و مثانه را نیز در پی دارد.

وی اضافه کرد: بروز این عارضه موجب تشدید دردهای کانونی در هنگام صبح، عدم تسکین درد بعد از استراحت و تشدید درد در شب ها نیز می شود و کاهش اشتها و وزن، تهوع و استفراغ، تب و لرز و اختلال در راه رفتن را نیز در پی دارد.

نعمتی با اشاره به سخت شدن حرکت اندام های فوقانی و تحتانی در تومور نخاعی، بیان کرد: کاهش حس لامسه نسبت به سرما و گرما و درد از دیگر علائم عارضه است.

این متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات افزود: تشخیص به موقع تومور نخاعی با انجام تصویر برداری با روش های «ام آر ای» و «سی تی اسکن» قابل انجام است که با بررسی کامل وضعیت بیمار و انجام جراحی، درمان خواهد شد اما تومورهای نخاعی منتشر شده و منشاء گرفته از سایر نقاط بدن، گاهی قابل جراحی نیست و نیاز به رادیوشیمی درمانی دارد.

نعمتی تاکید کرد: پس از انجام جراحی، مراقبت از زخم بیمار اهمیت فراوانی دارد و برای بیمارانی که مشکلات حسی و حرکتی دارند بعد از انجام جراحی، فیزیوتراپی و کاردرمانی هم تجویز می شود.

کد خبر 926187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha