«پیمان ترکمانه» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: باتوجه به شرایط خاص امسال، برگزاری مراسم اکرام ایتام بصورت حضوری غیرممکن است و نیز از سوی دیگر در پایان ماه مبارک رمضان، ممکن است که نمازعیدسعید فطر برگزار نشود و از آنجاییکه در این روز کمیته امداد اقدام به جمع آوری زکات فطره می کند، عدم برگزاری نماز عید ما را با چالشی جدید روبرو خواهد کرد.
مدیرکل کمیته امداد خمینی(ره) استان همدان با بیان اینکه مردم بدانند کمیته امداد در حوزه جمعآوری زکات فطره مقید به رعایت احکام شرعیاست، افزود: حکم فطریه این است که اگر مردم در بین همسایگان، اقوام، بستگان و غیره نیازمندی را سراغ دارند خود زکات فطره را به نیازمند اعطا کنند اما در این صورت مردم میتوانند زکات فطره خود را در صندوقهای مستقر مساجد، مصلیهای نماز جمعه و نماز عید فطر، میادین، سطح شهر و پایگاههای نیکوکاری بیندازند.
ترکمانه ابراز کرد: فطریه جمعآوریشده بههیچعنوان از روستایی به روستای دیگر یا از شهری به شهری دیگر منتقل نمیشود و در روستاها بین نیازمندان همان روستا توزیع میشود.
وی اظهار داشت: در اطعام نیازمندان و ایتام امسال سفرههای افطاری نداشتیم اما در تهیه سبد برای خانوارها کار دیگری انجام شد به طوری که قرار شد ۳۰۰ «آشپزخانه مهدوی» در کشور شکل گیرد که هفت مورد آن در همدان و شهرستانها شکل گرفت.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) همدان بیان کرد: در این آشپزخانهها که با کمک موسسات خیریه پیش رفت، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ غذا تهیه و توزیع میشود و دانشگاه علوم پزشکی نیز طی بازدیدی، فرایند کار را به لحاظ بهداشتی تایید کرده است.
ترکمانه بیان کرد: همچنین پویش نذر قربانی نیز یکی از اقدامات ادارهکل بود که در این نذری، بیش از ۶۰۰ میلیون تومان جمعآوری و با ذبح ۲۴۰ راس گوسفند، گوشت آن به نیازمندان تقدیم شد.
وی ادامه داد: تعداد خانوارهای زیر پوشش کمیته امداد تا پایان سال ۹۸، ۵۱ هزار و ۲۴۵ خانوار است، ۶ هزار و ۶۳۰ نفر ایتام نیز تحت حمایت کمیته امداد هستند که به لطف خداوند در قالب طرح محسنین، ۳۸ هزار و ۷۵۲ حامی این ایتام را زیرپوشش حمایتی دارند که به طور میانگین هر کدام از ایتام حداقل دو حامی دارند.
نظر شما