حفظ قرآن با چشمانی نابینا

رمضانی گفت: ضعف در بینایی و عدم توانایی در رفت و آمد به جامعه‌القرآن هیچ گاه مرا از حفظ قرآن و بودن در این مسیر ناامید و منصرف نکرد چرا که تثبیت محفوظات خود را در منزل و از طریق شبکه سیما پیگیری می‌کنم.

«سکینه رمضانی»، در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: از همان دوران کودکی علاقه زیادی به قرآن داشتم و به همین جهت توانستم در همان زمان چندین سوره از جزء 30 قرآن را حفظ کنم.

حافظ روشندل قرآن کریم اضافه کرد: شبکه قرآن نیز برای قرار گیری من در این مسیر نقش مهمی داشت، چرا که آموزش‌های قرآن در شبکه ملی قرآن مرا به خود جذب نمود و باعث شد در آن دوران برخی از سوره‌های جز ء 30 را از این طریق حفظ کنم.

رمضانی ادامه داد: در آن زمان تعریف کلاس‌های قرآن را از اطرافیان بسیار شنیده بودم به همین جهت تصمیم گرفتم تا حفظ قرآن را به صورت تخصصی از طریق جامعه القرآن روستای زندگی خود یعنی سولان پیگیری کنم.

وی اضافه کرد: ناگفته نماند قبل از ورود به جامعه‌القرآن، یک جزء از قرآن را در دارالقرآن روستا حفظ نمودم، در کنار آن نیز به دلیل ضعف در بینایی و عدم تسلط بر خط بریل، حفظ آیات را با گوش دادن از طریق شبکه قرآن ادامه دادم.

رمضانی با اشاره به اینکه 31 سال سن دارد گفت: در سن 25 سالگی وارد جامعه‌القران شدم و با پیگیری مربیان حفظ در این مجموعه و مهمتر از آن با یاری خداوند توانستم طی دو هفته جز 30 و در ادامه طی 4 سال حافظ کل قرآن شوم.

این حافظ روشندل با بیان اینکه جلسات حفظ در جامعه‌القرآن به صورت یک روز در میان برگزار می‌شد ابراز کرد: در هر جلسه یک الی دو صفحه از قرآن را حفظ کرده و محفوظات جلسه قبل را نیز تحویل استاد می‌دادیم.

وی با اشاره به اینکه قرآن کریم تماما برکت است گفت: همه ما هر چه داریم به لطف خداوند و ار برکات قرآن و اهل بیت(ع) است، اما همیشه انتظار جامعه از قرآنیان اندکی بالاتر است.

رمضانی ادامه داد: قرآنیان به دلیل انس بیشتر با کلام پروردگار خویش، گفتار و رفتار آنها قرآنی تر شده و همین موضوع انتظار دیگران را از آنها بالاتر می‌برد و همین موضوع باعث می شود تا فرد قرآنی همواره از خود مواظبت کرده و سعی در حفظ و تفویت خصلت‌های نیک خویش داشته باشد.

این بانوی جوان قرآنی گفت: قرآن برایم سراسر رحمت و آرامش بوده است به گونه‌ای که هرگاه در زندگی به دلایلی حال خوب خود را از دست می‌دهم به آیات الهی متوسل شده و از خداوند بهبود حال خود را می‌خواهم که خداوند نیز به نیکی حالم را دگرگون می‌کند.

وی ادامه داد: ضعف در بینایی و عدم توانایی در رفت و آمد به جامعه‌القرآن هیچ گاه مرا از حفظ قرآن و بودن در این مسیر نا امید و منصرف نکرد چرا که تثبیت محفوظات خود را در منزل و از طریق شبکه سیما پیگیری می‌کنم.

رمضانی اشاره‌ای به کمبود‌های جوامع قرآنی داشت و گفت: متأسفانه مناطق محروم و حاشیه شهر از بسیاری امکانات قرآنی محروم هستند و برخی افراد در این مناطق مجبور هستند برای استفاده از آموزش‌های قرآنی فرسنگ‌ها راه طی نموده تا به نزدیگ ترین مرکز قرآنی دست یابند.

وی گفت: این در حالی است که برای بسیاری از مردم روستاها و مناطق محروم، هزینه کلاس های قرآن سنگین است، درست است که هزینه کلاس‌های قرآن نسبت به بسیاری کلاس‌های دیگر پایین است اما برخی مردم حتی توان پرداخت این هزینه اندک را هم ندارند.

این حافظ روشندل گفت: عدم وجود کلاس‌ها و جلسات قرآن در رشته‌های مختلف با حضور اساتید متخصص و مجرب، از دیگر کمبود‌های قرآنی موجود در مناطق محروم است.

رمضانی در پاسخ به این سوال که زیباترین آیه قرآن از منظر شما چیست گفت: آیه «قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ؛به بندگانم که اسراف بر نفس خود کردند بگو: هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است» (زمر/ ایه 53) زیباترین آیه خداوند است.

وی با بیان اینکه این آیه، نوید بخش رحمت و امید الهی برای تمام بندگان است گفت: این آیه نشان از رحمت بی پایان خداوند دارد چرا که خداوند رحمت خود را حتی نسبت به کسی که با گناه بسیار به خویش ظلم کرده و در‌های برکات الهی را به روی خویش بسته در صورت توبه شامل حال او می‌کند، بنابراین انسان نباید هیچ گاه از رحمت خداوند ناامید شود.

 این حافظ قرآن گفت: امیدوارم که انس با قرآن تنها به صورت تحت اللفظی و حفظ کلمات نباشد چرا که آنچه مهم است تفکر در آیات و عمل به آن است، این نکته را نباید فراموش کرد که گاه یک آیه می‌تواند انسان را از دنیای مشکلات نجات بخشد اما به شرطی که آن آیه را عمقا درک کرده و بدانیم چگونه به آن عمل کنیم.

کد خبر 925835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha