به گزارش خبرنگار شبستان از اصفهان، دکتر محمد حسن قدیری، کارشناس ارشد اقتصادی وزارت امور خارجه امروز سه شنبه "29آذر" در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کاشان با تشریح مباحثی در خصوص درآمدها و جایگاه های هزینه در کشور اظهار داشت: ایرانیان باید همت بیشتری در فعالیت ها و کار کردن داشته باشند.
وی، با اشاره به اینکه در ایران به ازای هر 4نفر یک نفر کار می کند، افزود: افزایش توان کاری و استفاده بهینه از فرصت های کاری ضروری است.
کارشناس ارشد اقتصادی وزارت امور خارجه، با انتقاد از رسانه ملی در پخش سریال ها و فیلم هایی که کارکردن را بی ارزش نشان می دهد، گفت: در پخش این فیلم ها از کارکردن و کارگری به ویژه در مجالس خواستگاری چهرهای بسیار حقیرانه و مورد سرزنش به تصویر کشیده می شود.
به گفته وی، سازندگان اینگونه فیلم ها، فرهنگ سازان بی فرهنگی هستند که کارکردن و زحمت کارگری را حقیر و بی ارزش جلوه می دهد در حالیکه پیامبر اسلام بر دست کارگر بوسه می زند و حضرت علی(ع) کار را بهترین تفریح می داند.
مدیر کل اطلاعاتی مطبوعاتی وزارت امور خارجه، از حجاب نیز به عنوان یکی از عوامل پیشرفت در جامعه ما یاد کرد و گفت: حجاب نه تنها مانع پیشترفت جامعه نیست بلکه برای روابط اجتماعی ضروری است.
به گفته وی، ارزیابی عملکردها، شناسایی نقاط مثبت و منفی، تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف از اثرات ارزیابی واقع بینانه در سیستم مدیریتی است که منجر به کاهش توقعات در ارائه خدمات می شود.
این کارشناس مسائل خاورمیانه افزود: مردم به دلیل عدم اطلاع و آگاهی از میزان درآمد های نفت متوقع شده و بدون تکیه بر کار و تلاش و زحمت نگاه به دست مسئولان دارند.
قدیری افزود: حتی قشر تحصیلکرده و دانشجوی کشور نیز با توقع ایجاد اشتغال توسط دولت و مسئولین در مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل می شوند در حالیکه دانشجو باید کارآفرین باشد تا برای خود و دیگران کار ایجاد کند.
وی، با تاکید بر اینکه دانشجو، دانشگاه و جوان باید خود راهگشا باشند، افزود: در حال حاضر این قضیه در کشور به صورت معکوس خود را نشان می دهد و بجای اینکه باری از دوش جامعه بردارند خود سربار جامعه شده اند.
این کارشناس عالی وزارت امور خارجه تصریح کرد: توهمات ذهنی اتکا به درآمد صنعت نفت مردم را به جای کار آفرینی وابسته به سیستم مدیریتی کشور کرده است.
قدیری، مدیریت استراتژیک در داشته ها و استراتژی راه رسیدن از نقطه موجود به نقطه مطلوب در آینده را از راهکارهای حل مشکل دانست و گفت: در تدوین استراتژی راه رسیدن به هدف را باید ملاک قرار داد.
پایان پیام/
نظر شما