حجت الاسلام «حسن نوروزی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد طرح هر مسجد یک حقوقدان گفت: ما در کمیسیون قضایی مجلس دنبال دو چیز بودیم، ابتدا افزایش فهم حقوقی مردم و دوم ارزان کردن قیمت وکیل در ایران و بخش سوم کمک به مردم برای دفاع از حقوق خود.
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در مورد موضوع ارزان کردن وکیل تلاش کردیم تا بتوانیم آزمون های مرکز مشاوره و کانون های وکلا افزایش پیدا کند تا وکیل بیشتری تربیت شود؛ اینکه هر 100 هزار نفر 200 تا 250 وکیل داشته باشند، بسیار عالی است.
وی گفت: ما در مجلس هشتم در برنامه توسعه پنجم مصوب کردیم مراکز مشاوره ای نیز به کمک وکلا بیایند که اکنون این مراکز در این زمینه فعال هستند.
حجت الاسلام نوروزی در مورد طرح هر مسجد یک حقوقدان تصریح کرد: امیدواریم این طرح که از سوی قوه قضاییه اجرا می شود، عینی تر باشد و انشاءالله مفید واقع شود.
نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مورد استفاده از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در بحث قضا اظهار کرد: می توانیم کانون های فرهنگی هنری را با توجه به گستردگی فعالیت آنها در تمام مناطق کشور فعال تر کرد. مانند آموزش هایی که از تئاتر و قرآن در آن اجرا می شود در کنار این موضوع، آموزش مسایل حقوقی نیز پیش بینی شود یعنی می توانیم از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در آموزش حقوق بهره ببریم و این امر بسیار عالی است.
وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد صرفا به حفظ حدیث و قرآن نباید مختص شوند بلکه با توجه به گستردگی آنها در کشور می توان در ابعاد مختلف و در حل بسیاری از مشکلات جامعه از آنها استفاده کرد. همه چیز در کانون ها باشد در کنار حفظ حدیث و قرآن هر کس از افراد جامعه به فراخور نیاز خود بتواند از کانون های فرهنگی هنری مساجد استفاده کند. فردی در حوزه شعر و تئاتر کار کند و شخص دیگر بر اساس علاقه خود در قرآن و حدیث فعال شود و شاید کسی نیز به موسیقی اسلامی علاقه مند باشد در حقیقت تنوع در استفاده از این مراکز نسبت به نیاز روز جامعه و افراد مد نظر قرار گیرد./
نظر شما