تحقق طلبگی مجازی در دوره پساکرونا / زیرساخت‌های آموزش آنلاین در کشور تقویت شود

حجت‌‌الاسلام والمسلمین هاتفی گفت: طلبگی مجازی که پیش از این به صورت محدود در کشور وجود داشت در دوره پساکرونا باید به شکلی وسیع تر محقق شود.

حجت ‌الاسلام والمسلمین «نصرت الله هاتفی» در گفت ‌و ‌گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه برنامه های آموزشی حوزه علمیه خواهران سجادیه در دوره شیوع ویروس کرونا از طریق شبکه های پیام رسان داخلی برای هر مقطع تحصیلی برگزار می شود، اظهار کرد: استادان و طلاب این حوزه به صورت مستمر با هم در ارتباط هستند و به تبادل اطلاعات و پیگری روند تدریس و تحصیل می پردازند.

 

تولیت حوزه علمیه سجادیه (واقع در بزرگراه رسالت، خیابان بنی هاشم جنوبی، خیابان شهید حاجی پور، جنب مسجد سید سجاد) افزود: شرکت در کلاس های درس، شنیدن نوارهای صوتی، پاسخ دادن به سوالات استادان و شرکت در آزمون های مرتبط جزو روند تحصیلی تمام طلاب این حوزه در دوره شیوع ویروس کرونا است.

 

وی با بیان اینکه تمام اقدامات حوزه علمیه سجادیه در برگزاری برنامه های آموزشی در دوره ویروس کرونا با وجود ضعف جدی کشور در زیرساخت های آموزش مجازی، انجام شد، گفت: نبود امکاناتی برای برقراری ویدئو کنفرانس از مشکلات مهم آموزش غیر حضوری در مدارس علمیه کشورمان است که انشاءالله با شکست ویروس کرونا شاهد رفع چنین مشکلاتی باشیم.

 

هاتفی اظهار کرد: زیرساخت پهنای باند و ارتباطات مجازی در کشور به اندازه ای هست که بتواند همزمان به تمام کاربران برای آموزش آنلاین خدمات بدهد با وجود این از چنین ظرفیتی به خوبی استفاده نشده که ضعف در این زمینه در دوره کرونا نمایان شد. در واقع امکانات موجود، برای استفاه استادان و طلاب مدارس علمیه، عملیاتی نشده است.

 

وی ادامه داد: کلاس های درس بسیاری از مدارس علمیه در کشور برگزار می شود ولی باید بدانیم که به دلیل نبود امکانات کامل در این زمینه، کیفیت تدریس از سوی استادان و نحوه شنیدن و فراگیری دروس از سوی طلاب چندان رضایت بخش نیست و با شرایط مطلوب و نه حتی وضعیت ایده آل بسیار فاصله دارد.

 

تولیت حوزه علمیه سجادیه با بیان اینکه معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه در پیشخوان نرم افزاد خود، برنامه ای را بارگزاری کرده که استادان ثبت نام کرده در سامانه نجاح می توانند از طریق آن به راحتی با طلاب در ارتباط باشند، افزود: این اقدام مرکز بسیار قابل تحسین است ولی واقعیت این است که زیرساخت های لازم برای استفاده کامل از این برنامه تهیه نشده است و همین موضوع، موجب سردرگمی استادان و طلاب در استفاده از چنین نرم افزارهایی است.

 

وی اضافه کرد: زیرساخت های لازم برای آموزش مجازی باید به گونه ای باشد که در دوره پس از شکست ویروس کرونا زمینه ارتباط دائم استادان و طلاب فراهم شود به طوری که حتی در ایام تبلیغ همچون ماه رمضان، استادان بتوانند با طلاب سطح یک که به دلیل ملبس نبودن مشغول تبلیغ نیستند، در ارتباط باشند، به این صورت باید گفت که طلبگی مجازی که پیش از این به صورت محدود در کشور وجود داشت در دوره پساکرونا باید به شکلی وسیع تر محقق شود.

 

 

کد خبر 924659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha