به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، روح الله احمدزاده کرمانی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، امروز (29 آذر) در آیین افتتاح یکی از مجتمع های پذیرایی قائمشهر اظهار کرد: مازندران بر اساس پیشبینیهای صورت گرفته، باید در سال 91 بیشترین آمار جذب گردشگر داخلی و خارجی را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: در دولت نهم و دهم ثبت بناها و محوطههای تاریخی سرعت یافت و بخش مهمی از ابنیهها و محوطههای تاریخی که تاکنون به ثبت ملی نرسیده بود، ثبت ملی شده یا حدود چهارگانه بافتها مشخص شد.
احمدزاده کرمانی گفت: با تقویت یگان حفاظت میراث فرهنگی، صیانت از ابنیههای تاریخی به علت اینکه در کنترل و صیانت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قرار دارند، قوت گرفت و برخوردهای قاطعتری توسط یگان حفاظت صورت میگیرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به ثبت ملی 35 هزار خانه و تپه تاریخی از سال 1384 تاکنون، تصریح کرد: هرگونه حفاری در هر یک از تپهها، بافتها و محوطههای تاریخی کشور باید با مجوز میراث و نظارت یگان حفاظت نیروی انتظامی مستقر در محل کاوشها و حفاریها صورت گیرد، درغیر این صورت افراد خاطی به دستگاههای ذیربط برای برخوردهای قانونی معرفی میشوند.
وی بیان کرد: مازندران به لحاظ دارا بودن منابع طبیعی به عنوان مکانی مناسب برای جذب گردشگر محسوب می شود و کسب عنوان برتر جذب گردشگر در کشور ظرف دو سال متوالی شایسته این استان است.
احمدزاده کرمانی با اشاره به تاریخ تمدن ایران تاکید کرد: در طول تاریخ فرهنگ و تمدن ایران، هیج کجا ردپایی از ابتذال دیده نمیشود، ولی ذات فرهنگ غرب با برهنگی عجین شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: تنها جنگلهای چند میلیون ساله ایران پشتوانه ملی کشور ما نیست بلکه تمدن هزاران ساله ایرانیان بزرگترین پشتوانه فرهنگی و ملی کشور است.
سید عیسی هاشمی، معاون عمرانی استاندار مازندران نیز در این آیین بیان کرد: مازندران از لحاظ دارا بودن امکانات و مواهب الهی و طبیعی قادر است به مهم ترین قطب صنعت گردشگری کشور مبدل شود و از این فضا می توان به بهترین وضع برای توسعه استان بهره گرفت.
وی تحقق این امر را منوط به ایجاد زیرساخت ها و بسترهای لازم برای صنعت گردشگری دانست و گفت: توسعه پایدار ارمغان تقویت صنعت گردشگری در مازندران است.
هاشمی تاکید کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی صنعت گردشگری باید مسیر و راه فعالیت در این عرصه را ترسیم کنند.
معاون عمرانی استاندار مازندران به تدوین 9 شاخص و راهبرد توسعه برای چشم انداز توسعه این استان اشاره کرد و از صنعت گردشگری به عنوان محوری ترین این راهبردها نام برد.
پایان پیام/
نظر شما