آغاز کشت نیشکر در ۷۲ هکتار از اراضی کشاورزی صومعه‌سرا

پادیاب از آغاز کشت نیشکر در ۷۲ هکتار از اراضی کشاورزی صومعه‌سرا خبر داد.

«احمد پادیاب» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا با بیان اینکه کشت نیشکر در شهرستان صومعه‌سرا به بیش از یکصد سال می‌رسد اظهار کرد: عمده‌ترین روستاهای کشت نیشکر، قاضده، سنگجوب، کلسر و میانده است.

 

مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا با بیان اینکه ۷۵ خانوار در ۲۲ هکتار از اراضی کشاورزی اقدام به کشت نیشکر می‌کنند افزود: هم‌اکنون کشت نیشکر در این شهرستان آغاز شده است.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد گفت: برای مبارزه با آفات و بیماری‌های این محصول از هیچگونه سموم و کودهای شیمیایی استفاده نمی‌شود.

 

پادیاب با بیان اینکه محصول شکر سیاه صومعه‌سرا کاملا سالم و ارگانیک است تصریح کرد: در چند سال اخیر با توجه به پوشش رسانه خوبی که از کشاورزان نیشکر کار صومعه‌سرایی شده و همچنین به دلیل قیمت مناسب نیشکر، کشاورزان رغبت بیشتری برای کشت این محصول ارائه داده‌اند.

 

مدیر جهاد کشاورزی صومعه‌سرا خاطرنشان کرد: شکر سیاه یکی از محصولات غذایی با ارزش است که علاوه بر مصرف غذایی کاربرد دارویی هم دارد و کارشناسان علوم تغذیه می گویند: شکر سیاه به علت داشتن آهن و ویتامین‌های گروه ، با افزایش سلول‌های قرمز خون به درمان کم خونی کمک کرده و در درمان گلو درد، آنفلونزا و بهبود بیماری‌های کلیوی نیز موثر است.

کد خبر 924268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha