توزیع افطاری ساده  میان رهگذران و رانندگان به همت اهالی مسجد آشتیانی‌ها

حجت‌الاسلام بنی‌هاشمی با اعلام توزیع افطاری‌ ساده میان رهگذران و رانندگان در خیابان ۱۷ شهریور به همت مسجد آشتیانی‌ها، گفت: نمازگزاران و کارگزاران مساجد نشان دادند در خدمت به مردم به ویژه اقشار کم درآمد و محروم جامعه آتش به اختیار عمل می‌کنند.

حجت ‌الاسلام والمسلمین «سید جلال بنی هاشمی» در گفت‌ و ‌گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به پخش اذان از مسجد آشتیانیها در دو نوبت ظهر و مغرب و باز بودن در این مسجد به مدت یک ساعت برای اقامه نماز فرادی به روی مردم است، اظهار کرد: به همت هیئت امنا و پایگاه بسیج خواهران، همچنین در شب های ماه رمضان افطاری ساده میان رهگذران و رانندگان در خیابان 17 شهریور تهران توزیع می شود.

 

امام جماعت مسجد آشتیانیها (واقع در تهران، خیابان 17 شهریور، ایستگاه ورزشگاه) افزود: این مسجد در دوره شیوع ویروس کرونا با نمازگزاران و هیئت امنای خود به صورت روزانه در ارتباط بوده و به همین دلیل توانستیم هزینه تامین افطاری ساده در شب های ماه رمضان و همچنین توزیع ۲۵۰ بسته ارزاق میان نیازمندان را تامین کنیم.

 

وی اضافه کرد: پایگاه بسیج خواهران مسجد آشتیانیها با همکاری مساجد فائق و الزهرا (س) در تهیه و توزیع بسته های ارزاق و بهداشتی میان نیازمندان در برخی از محلات جنوب شهر تهران فعالیت دارد که تاکنون بیش از یک هزار بسته توزیع کرده اند.

 

بنی هاشمی در ادامه با بیان اینکه ائمه جماعات مساجد درباره برگزاری دوباره نماز جماعت و سایر برنامه های دینی با حضور مردم تابع نظر مرکز رسیدگی به امور مساجد هستند، گفت: البته امیدواریم به دلیل قرار داشتن در ماه مبارک رمضان هرچه زودتر زمینه باز شدن این خانه های خدا با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی فراهم شود.

 

وی ادامه داد: نمازگزاران و کارگزاران مساجد نشان دادند در خدمت رسانی به مردم به ویژه اقشار کم درآمد و محروم جامعه کاملا آتش به اختیار عمل می کنند و منتظر صدور پیام ها و بیانیه ها نمی مانند واقعیتی که در دستگیری از نیازمندان و افراد بیکار شده در دوره شیوع ویروس کرونا برای همگان اثبات شد.

 

امام جماعت مسجد آشتیانیها در پایان خاطرنشان کرد: باوجود تمام خدمات انجام شده، باید اعتراف کنیم که بسیاری از ضعف ها و مشکلات مساجد به ویژه در حوزه فضای مجازی و ارتباط غیر حضوری با نمازگزاران و مخاطبان شان در دوره شیوع ویروس کرونا بیش از گذشته خود را نشان داد و به این صورت یک تهدید جدی، به فرصتی برای بازنگری درباره تنوع فعالیت و نحوه تعامل مساجد با مخاطبان شان تبدیل شد. همچنین مشخص شد که مساجد باید دقت بیشتری در رعایت مسائل بهداشتی از وضعیت سرویس های بهداشتی تا تمیزی و نو بودن مهرها و چادرهای نماز داشته باشند، موضوعی که پیش از شییوع کرونا نیز مورد انتقاد درست برخی از گروه های مردم بود.

کد خبر 922666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha