شهید مفتح سرفصلی جدیدی در حیات انقلاب ایجاد کرد

آیت الله موسوی جزایری، شهادت آیت‌الله مفتح را سرآغازی برای خدمتی بزرگ و تأثیرگذار در نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت: مفتح سرفصلی جدید را در حیات انقلاب اسلامی ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان، در جمع دانشجویان و اساتید دانشکده نفت اهواز، با اشاره به دلایل نامگذاری روز وحدت حوزه و دانشگاه در سالروز شهادت آیت‌الله مفتح، گفت: این خواسته‌ای الهی بود که روز شهادت این شهید والامقام به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه مطرح و نامگذاری شود.

 

وی خاطر نشان کرد: شهید مفتح با حیاتش توانست به اسلام خدمت بزرگی کند که اکنون شهادت ایشان سرآغاز یک خدمت بزرگ و تأثیرگذار در نظام مقدس جمهوری اسلامی و کشورمان شده‌ است.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: شهید مفتح از فضلای برجسته حوزه علمیه و از شاگردان مرحوم آیت‌الله بروجردی و امام خمینی(ره) بود که در حوزه علمیه قم با دو ویژگی علم زیاد و تقوا و تدین زیاد شناخته شده بود.

 

وی اذعان داشت: شهید مفتح معتقدی راستین به انقلاب اسلامی بود که در عید فطر سال 57 بدون اینکه برنامه ‌ریزی کشوری صورت بگیرد با یک تصمیم شخصی و سرنوشت‌ساز، نماز عید فطر به امامت ایشان در قیطریه تهران برگزار شد.

 

آیت‌الله موسوی‌ جزایری، در پایان سخنان خود، اضافه کرد: اقدام شهید مفتح سرفصل جدیدی را در حیات انقلاب اسلامی ایجاد کرد که در همان راهپیمایی عید فطر برنامه 17 شهریور برنامه ریزی شد و نتیجه آن راه اندازی قیام سرنوشت‌ساز 17 شهریور بود.

 

حجت الاسلام سید محسن شفیعی، رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، نیز توضیح داد: جلسه‌ نمادین بحث وحدت حوزه و دانشگاه را برای نخستین‌ بار شهید مفتح پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اول آبان 58 تشکیل داد، اما در کمتر از 2 ماه ایشان در 27 آذر همان سال به شهادت رسید و این روز به نام شهید مفتح و به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شده و این حرکت مسیر اصلی خود را پیدا کرد.

 

این مقام مسئول، بیان داشت: تعبیر مقام معظم رهبری از وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت دانشگاهیان با حوزویان در یک سو و در جهت حاکمیت آرمان‌های انقلاب اسلامی است که این دو باید به تعبیر مقام معظم رهبری جامه عمل پوشانند.

 

همچنین عبدالکریم گیم، معاون فرهنگی دانشگاه صنعت نفت اهواز، عنوان کرد: اکنون الگوی نوین مردم‌سالاری دینی مبتنی بر اندیشه‌های اسلامی ایجاد شده که در پرتو آن برای تحقق تأمین استقلال و شعار آزادی در چهار چوب قانون و استمرار عدالت و معنویت توجه زیادی صورت گرفته و دستاوردهای بسیاری حاصل شده است.

 

وی ادامه داد: یک سؤال مهم در این‌جا مطرح است که چگونه می‌توان این دستاوردها را حفظ کرده و بقای نظام جمهوری اسلامی را بیمه کرد؟ در این میان تقویت بنیادهای علمی، صنعتی و فرهنگی در کشور یک راهی است که پیموده شده و موفق بوده و به دنبال آن اطمینان خاطری برای کشور حاصل شده‌ که بی‌تردید دانشگاه و حوزه علمیه می‌تواند از این امر خطیر به راحتی بر آید.

 

وی تأکید کرد: حوزه علمیه عمق استراتژیک ایدئولوژی انقلاب اسلامی و دانشگاه عمق استراتژیک توسعه علمی صنعتی و آماده‌سازی انقلاب اسلامی را شکل داده‌اند و آنچه که رسالت مشترک هر دو نهاد بود، تعمیق مبانی فرهنگی جامعه اسلامی است.

 

معاون فرهنگی دانشگاه صنعت نفت اهواز، یاد آور شد: نظام جمهوری اسلامی ایران دو بال مکمل دارد که یکی از آن ایدئولوژی انقلاب مبتنی بر شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی و مبتنی بر مردم سالاری دینی است.

 

وی بیان کرد: در زمینه نانو، هوافضا، اسلحه‌سازی، داروسازی، انرژی هسته‌ای مقام نخست را داریم و این نشان می‌دهد که نظام جمهوری اسلامی ایران به علت ارتباط حوزه و دانشگاه به چنین مقام‌ها و جایگاهی رسیده و اکنون دشمنان از یک نظام منحصر به فرد با یک تجربه علمی، صنعتی و فرهنگی به عنوان یک الگو در منطقه به ستوه آمده و امروز به ترور فیزیکی روی آورده‌اند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 92262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha