ضرورت تسهیل‌گری عرصه تولید توسط مسئولان/  رشته‌های دانشگاهی به طرف کارآفرینی گام بردارند

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با عنوان «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری، گفت: تمام مسئولان و سازمان‌ها باید سبک زندگی اسلامی ایرانی را آموزش دهند و رشته‌های دانشگاهی نیز باید به طرف کارآفرینی گام بردارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، آیت‌الله «رسول فلاحتی» امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت) در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت هفته کارگر استان با اشاره به رویکرد دولت‌ها نسبت به نیروی کار و کارگران در دنیا اظهار کرد: گروهی نیازمند کار در جامعه هستند و بخش دیگر توجه دولت‌ها پس از جذب نیروی کار است.

 

نماینده ولی‌فقیه در گیلان وقوع حوادث مختلف را سبب به چالش کشاندن دولت‌ها در عرصه نیروی کار و تولید عنوان کرد و افزود: در شیوع ویروس کرونا بسیاری از بخش‌های جامعه دچار آسیب شد.

 

وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای رسیدگی به امور کارگران ایجاد شده است، تصریح کرد: تمام تلاش مسئولان مربوطه باید در راستای رسیدگی به نیازهای جامعه هدف باشد.

 

آیت‌الله فلاحتی، بخشی از آسیب‌ها در عرصه تولید را به دلیل تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی دانست و بیان کرد: با توجه به وجود تحریم‌ها، شاهد فضایی امن و آرام در کشور هستیم.

 

امام جمعه رشت به تلاش دولت در برطرف کردن مشکلات جامعه با وجود نقدهای مختلف اشاره کرد و گفت: در کشور شاهد فعالیت در عرصه‌های مختلف هستیم و در این زمینه باید انصاف رعایت شود.

 

وی با اشاره به ایجاد کسب و کارهای جدید در سال رونق تولید، خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها در حال انجام است اما تا رسیدن به ایده‌آل‌ها فاصله داریم.

 

آیت‌الله فلاحتی به نام‌گذاری سال ۹۹ با عنوان سال «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و یادآور شد: امر مذکور نشان می‌دهد رهبر معظم انقلاب تا حدی از رونق تولید راضی هستند و کارهایی در حال انجام است ضمن اینکه در جهش تولید نیاز به تسهیل‌گری مسئولان مربوطه داریم.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر لبیک گویی به ندای مقام معظم رهبری در سال «جهش تولید»، اظهار کرد: هدف تنها سیر کردن شکم جامعه نیست بلکه مردم را باید مولد بار آوریم و این می‌طلبد رشته‌های دانشگاهی به طرف کارآفرینی گام بردارند.

 

وی خواستار نهادینه شدن سبک زندگی اسلامی ایرانی در جامعه شد و افزود: تمام مسئولان و سازمان‌ها باید سبک زندگی اسلامی ایرانی را آموزش دهند.

 

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه اسراف یکی از معضلات جامعه محسوب می‌شود، بیان کرد: مدیریت درست و بهینه از انرژی را باید به جامعه آموخت.

 

نماینده ولی فقیه در گیلان به تداوم تحریم‌های ظالمانه علیه جامعه ایرانی اشاره کرد و گفت: مردم ما صبور هستند و مشکلات را تحمل می‌کنند و می‌طلبد مسئولان مسائل را صادقانه برای جامعه بیان کنند.

 

وی با بیان اینکه مسئولان همواره باید در کنار جامعه کارگری باشند، تصریح کرد: متولیان در سال «جهش تولید» کارآفرینی و تولید را به مردم آموزش دهند ضمن اینکه نیاز است برای رفاه کارگران تلاش بیشتری انجام شود.

 

* ۲۰هزار نفر مشمول بیمه بیکاری ناشی از ویروس کرونا در گیلان شدند

«عباس علیزاده» نیز در دیدار مذکور به آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا به واحدهای تولیدی استان اشاره کرد و گفت: ۲۰ هزار نفر مشمول بیمه بیکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا در گیلان شدند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از شناسایی ۶۷۹ کارگر نخبه و مبتکر گیلان در سال ۹۸ خبر داد و افزود: سال گذشته تعداد ۵۰ کارگاه آموزشی در استان برگزار شده است.

 

در ادامه این جلسه، «غلامرضا خوالگر» نیز در دیدار مذکور با اشاره به اینکه آنچه کارگران را عذاب می‌دهد تبعیض در تعیین دستمزد کارگران و کارمندان است اظهار کرد: انتظار داریم قانون در تعیین دستمزد کارگران رعایت شود و تورم سالانه را در این زمینه در نظر بگیرند.

 

رئیس کانون شوراهای اسلامی کار گیلان به نامگذاری هفته کار و کارگر سال جاری به نام شهید عبدالحسین برونسی اشاره کرد و گفت: توجه به رفاه کارگران و برگزاری نوبت‌های کاری ایثار از جمله فعالیت‌های بسیج کارگری استان است.

کد خبر 922537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha