به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان دکتر علی موسوی سه شنبه( 9 اردیبهشت ) در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان با اشاره به وجود سه بیمارستان دولتی در رفسنجان شامل بیمارستان علی بن ابیطالب (ع)، نیک نفس و مرادی گفت: وقتی بیماری کرونا در رفسنجان شیوع پیدا کرد، عوامل دانشگاه علوم پزشکی تصمیم گرفتند بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان را محل بستری و درمان بیماران مبتلا و مشکوک به این بیماری انتخاب کنند که در این راستا بخش های مختلف مردان و زنان و آی سی یو به این امر اختصاص یافت.
رئیس بیمارستان علی بن ابی طالب(ع) رفسنجان تصریح کرد: مردم در رعایت نکات بهداشتی و خانه نشینی ما را در امر پیشگیری از شیوع این بیماری کمک کردند و در حال حاضر شاهد کاهش مبتلایان به کرونا ویروس هستیم و به تدریج بیمارستان علی بن ابیطالب خدمت رسانی به بیماران غیر کرونایی را آغاز کرد.
دکتر موسوی خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز دیگر بیماران(غیر کرونایی ) در شهرستان بررسی های لازم را انجام دادیم و از 15 روز گذشته خدمت رسانی به بیماران سرطانی و از 8 روز گذشته خدمت رسانی در بخش آنژیو گرافی به بیماران قلبی و از ابتدای هفته جاری اعمال جراحی و ارتوپدی غیر اورژانس را آغاز کرده ایم .
وی با اشاره به اینکه هنوز کووید 19 به طور کامل از بین نرفته امّا کنترل و بررسی تمام بیماران مراجعه کننده انجام و بیماران عفونی در بخش جدا بستری می شوند و این امر به گونه ای است که بیماران مراجعه کننده دچار آسیب نشوند؛ اظهار کرد: اقدامات تشخیص اولیه مانند عکس برداری و آزمایشگاه در حال انجام است و پذیرش بیماران درمانگاه، مراکز تصویر برداری مثل رادیولوژی، ماموگرافی، سی تی اسکن و ... طبق روال قبل مشغول به فعالیت هستند.
دکتر موسوی بیان کرد: بیمارستان هر روز در حال ضدعفونی کردن است و از مردم می خواهیم در صورت بیماری به موقع به پزشک مراجعه کنند و جان خود را به خطر نیاندازند زیرا در این ایام شاهد عوارض تأخیر مراجعه بیماران به اورژانس بودیم و برخی از بیماران به دلیل ترس از کرونا مراجعه نکردند و دچار مشکلاتی شدند به طور مثال پاره شدن آپاندیسیت و ... که به واسطه ترس از کرونا تا لحظه آخر به بیمارستان مراجعه نکردند.
وی خاطرنشان کرد: ملاقات بیماران به جهت جلوگیری از انتشار ویروس و عفونت به بیماران و کادر درمانی ممنوع است.
نظر شما