به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی اربابی» صبح امروز (۹ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه دولت الکترونیک در اداره کل بیمه سلامت از سال گذشته آغاز شد و امسال از ابتدای اردیبهشت ماه طرح استحقاق سنجی در تمام موسسات درمانی دولتی و خصوصی سراسر استان اجرایی می شود و همه موظف به اجرای این طرح و شروع فرایند تولید نسخه الکترونیک هستند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی بیان کرد: تا ابتدای تیرماه در مطب پزشکان و داروخانه های استان تولید نسخه الکترونیکی انجام می شود که این امر آغازی بر کاربرد کمتر دفترچه های بیمه سلامت خواهد بود.
اربابی به اجرای طرح نسخ الکترونیکی در شهرستانهای سرایان، بشرویه، و فردوس در سال گذشته اشاره کرد و افزود: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون بالغ بر ۱۵ هزار نسخه الکترونیک تولید شده است.
وی با بیان اینکه 62 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، ادامه داد: تاکنون بحث استحقاق سنجی درمان 100 درصد الکترونیکی شده است و مردم برای دریافت خدمات درمانی نیاز به ارائه دفترچه در بخش بستری ندارند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات این سازمان برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: اعتبار دفترچه های بیمه سلامت تا پایان خرداد ماه سال ۹۹ تمدید شده است.
اربابی با تاکید بر اینکه تمامی خدمات مربوط به بیماران کرونا تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد، افزود: در حال حاضر مردم در تخت بیمارستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار نمیگیرند مگر آنکه گرفتار بیماری کرونا شوند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از تمدید داروهای تاییدی و پرونده ای تا ۳۱ خردادماه امسال خبر داد و گفت: سقف تایید دارو برای بیماران در گذشته ۶ میلیون تومان بوده که اکنون به هشت میلیون تومان افزایش یافته است.
اربابی از ارائه پاسخ به بیش از ۶۰۰ تماس تلفنی با سامانه ۱۶۶۶ پیرامون ویروس کرونا خبر داد و افزود: در حال حاضر هزینه خدمات تشخیص بیماران کرونایی شامل سی تی اسکن و خدمات آزمایشگاهی پرداخت می شود.
وی به پرداخت بدهی بیمه سلامت به موسسات و مراکز درمانی استان اشاره کرد و گفت: مطالبات سال ۹۷ بخش خصوصی از بیمه سلامت پرداخت شده و از مطالبات سال ۹۸ نیز به داروخانه ها تا پایان آذرماه، بیمارستان های خصوصی تا پایان آبان ماه و خدمات پاراکلینیک و پزشکان تا پایان مهرماه پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی عنوان کرد: همچنین به بیمارستان ها و مراکز درمانی بخش دولتی در سطح یک تا پایان شهریور ماه ۹۸ پرداخت شده و تا پایان اسفندماه نیز ۸۰ درصد علی الحساب پرداخت شده است.
اربابی افزود: در مراکز درمانی بخش دولتی دانشگاهی در سال ۹۷ از بدهی ۳۰ میلیارد تومانی مبلغ ۲۴ میلیارد تومان آن پرداخت شده است اما در سال 98 مطالبات بخش دولتی تا پایان دی ماه ۷۰ درصد علی الحساب پرداخت شده است.
وی بیان کرد: از اسفندماه سال گذشته و شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از 60 میلیارد تومان به ساختار درمانی استان اعتبار تزریق شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی به ارزیابی وسع اشاره کرد و گفت: سال گذشته پنج هزار و ۱۰۰ نفر به سامانه مراجعه کرده و درخواست ارزیابی وسع داده که به چهار هزار و ۹۹۹ نفر پیامک تعیین دهک ارسال شده است.
اربابی با اشاره آیتمهای خاص وزارت رفاه برای مشخص شدن دهکهای خانوارها تصریح کرد: بیمه برای دهک یک تا سه رایگان، دهک چهار ۵۰ درصد هزینه را باید بیمه شده پرداخت کند و دهک بالاتر از چهار یعنی افرادی که وضعیت درآمدی خوبی دارند باید ۱۰۰ درصد هزینه بیمه را خودشان پرداخت کنند.
نظر شما