به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، سرهنگ پاسدار منصور ذوالعلی سه شنبه(9 اردیبهشت) در نشست خبری به جایگاه و رسالت سپاه اشاره و تصریح کرد: سپاه امین و وفادار ارزش ها و امامین انقلاب است که همزمان دفاع از مستضعفین و ستیز با مستکبرین را هم در همه این سالها دنبال کرده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت رسول کرمان با بیان اینکه سپاه ماهیت چند بعدی دارد زیرا دشمنی دشمنان دارای ابعاد مختلف است؛ گفت: سپاه راهبرد قوی شدن را بر اساس استفاده از فرصت ها و با استفاده از ظرفیت بسیج دنبال می کند.
وی در ادامه با ارائه گزارش از فعالیت های انجام شده برای مقابله با کرونا گفت: نخستین اقدام فراخوان ۴۵ گروه جهادی برای ضدعفونی اماکن پرتردد سطح شهر بود که از اولین روزها ساماندهی شدند و علاوه بر این، در هفت نقطه به جز مرکز استان هم ضدعفونی داشتیم.
ذوالعلی به راه اندازی ۶ کارگاه تولید ماسک با ۱۵۰ نیرو از ۱۲ اسفند اشاره کرد و با اعلام اینکه تاکنون بیش از ۱۱ هزار ماسک در این کارگاه ها تولید شده؛ افزود: همچنین یک کارگاه البسه پزشکی نیز راه اندازی شد که در مجموع هزار دست لباس تولید کرد.
وی راه اندازی ۱۰ ایستگاه سلامت ثابت و سیار در ایام نوروز، کار جهادی در غربالگری برای بیماران مشکوک به کرونا، بازدید برای نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی درکارگاه های تولیدی، مغازه ها، مراکز تجاری، تولید محتوا، تبلیغات شهری، شناسایی سودجویان محتکر لوازم بهداشتی، کنترل وروری و خروجی شهر با همکاری نیروی انتظامی و...را از دیگر اقدامات مقابله ای در شیوع کرونا خواند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت رسول کرمان همچنین از رزمایش مواسات در پی فرمایش امام خامنه ای با محوریت مساجد و پایگاه های مقاومت و انجام کار میدانی و عملیاتی با هدف به صحنه آوردن کمک های مردمی برای کمک به مردم و مشاغل آسیب دیده از کرونا خبر داد و گفت: اولین مرحله ارسال کمک ها با ظرفیت ۳۰ خودرو شامل دو هزار بسته غذایی و بهداشتی فردا ارسال می شود.
وی از توزیع این بسته ها بر اساس شناسایی انجام شده در حومه کرمان، شهداد، اندوهجرد، زنگی آباد و چترود، شرف آباد و منطقه فیروزآباد خبر داد و با اعلام اینکه مراحل بعدی رزمایش در نیمه ماه مبارک رمضان و عید فطر است؛ کمک های مردمی جمع آوری شده از زیرمجموعه ناحیه مقاومت حضرت رسول را ۵ میلیارد ریال ذکر کرد.
سرهنگ ذوالعلی در بخش پایانی سخنانش از اقدامات انجام شده در پی سیل بامداد ۲۹ فروردین امسال در شهداد و اندوهجرد گفت و افزود: گروه های جهادی بومی سازماندهی شد در محل سازماندهی شد و ما نیز از اولین ساعات در منطقه حاضر و نسبت به اسکان موقت اقدام کردیم.
وی با بیان اینکه بلافاصله برآورد اولیه انجام و نشست مدیریت بحران با حضور فرماندار و دستگاه های مرتبط تشکیل و تصمیماتی برای نیازهای اولیه گرفته شد؛ ادامه داد: تا عصر همان روز بسته های فوری هلال احمر و بسیج در اختیار مردم قرار گرفت و لایروبی منازل آغاز و ۷۰۰ نیروی بسیجی وارد کار شد.
ذوالعلی توزیع ۱۰ هزار وعده غذای گرم، ۱۰۰ کیسه آرد و پخت و توزیع روزانه ۱۵۰۰ قرص نان، توزیع ۷۰۰ بسته غذایی، آماربرداری از لوازم خانگی آسیب دیده از سیل و اقدام نسبت به جایگزینی آنها، جایگزین کردن دام در برابر آسیب سیل به دامپروری مردم و...را از دیگر اقدامات فهرست کرد.
وی با اشاره به اینکه سپاه همچنین جهیزیه کامل یک زوج را که در سیل از بین رفته بود تامین و به آنان اهدا کرد؛ اظهار داشت: برای جبران خسارات کشاورزان هم طبق هماهنگی با فرمانداری و دستگاه های دولتی برای لایروبی مزارع و باغات اقدام و سعی می کنیم زندگی مردم به حالت اول برگردد.
نظر شما