به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، کیانوش بهرهی، رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی لرستان، امروز ( 28 آذر) در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه این دانشگاه در خرم آباد، گفت: اخیرا معاون اول رئیس جمهور سیاست های اجرایی طرح مهارت رابه دانشگاه علمی کاربردی ابلاغ و تاکید شده است، از این پس اولویت جذب در دستگاه های دولتی، بخش خصوصی و تعاونی ها با فارغ التحصیلان مهارتی خواهد بود.
وی افزود: از سال آینده راه اندازی دوره های مهندسی فناوری خبره که معادل دکتراست با هدف تسلط حرفه ای در محیط کار، توسعه و اصلاح تکنولوژی و حل مشکلات و بهینه سازی محیط کار در این دانشگاه صورت می گیرد.
بهرهی اظهار داشت: به زودی آزمون دوره کارشناسی ارشد در 16 رشته تحت عنوان دوره مهندس فناوری برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی لرستان خاطرنشان کرد: در لرستان 29 مرکز علمی و کاربردی با 14 هزار دانشجو وجود دارد که در 153 رشته کاردانی به کارشناسی تحصیل می کنند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 10 هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند، بیان داشت: در سایر شهرهای استان به غیر از شهر پلدختر دانشگاه علمی و کاربردی فعال است و امیدواریم که مرکز علمی و کاربردی این شهر نیز با پیگیری مسئولان این شهرستان راه اندازی شود.
بهرهی عنوان کرد: طبق ابلاغیه اخیر معاون اول رئیس جمهور به دانشگاه علمی و کاربردی از دانشگاه خواسته شده که هرچه سریعتر این نظام را پیاده کند و موضوع استاد شاگردی و موضوع استادکاران عملی و تجربی را باید نظام مند و جمع بندی کنیم و در قالب یک آیین نامه آن را ابلاغ کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی لرستان تصریح کرد: بنابراین استادکاران تجربی و فعال در بخش عملی و کارگاهی بایستی در این نظام صلاحیت آنها تعیین شود و به آنها گواهی اعطا شود و همچنین بازنگری برنامه درسی جدید، توسعه دوره های مهارتی و تاسیس مراکز علمی و کاربردی جدید در راستای مهارت، ایجاد دوره کاردانی پیوسته برای اولین بار در کشور، ایجاد دوره کارشناسی ناپیوسته پودمانی اولین بار در کشور، تشکیل شورای گسترش آموزش عالی در کشور و در استان ها به شکل مستقل، تدوین آیین نامه های ارتقای مهارت و جذب مدرسان تمام وقت بناست که همطراز با هیئت علمی از مزایا استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: بزودی آزمون دوره کارشناسی ارشد در 16 رشته تحت عنوان دوره مهندس فناوری آزمون آن تا پایان سال برگزار خواهد شد و در 16 رشته آزمون آنها گرفته خواهد شد و از سال آینده راه اندازی دوره های مهندسی فناوری خبره که معادل دکتراست در نظام علمی و کاربردی خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی لرستان اظهار کرد: هدف از راه اندازی این رشته ها به دنبال تسلط حرفه ای در محیط کار، توسعه و اصلاح تکنولوژی و حل مشکلات و بهینه سازی محیط کار راه اندازی می شوند و در ابتدا پذیرش دانشجو در مقطع دکترا از بین فارغ التحصیلان مرتبط شاغل در بخش های مختلف دولتی و غیر دولتی انجام خواهد شد و بعد به همه اقشار جامعه تعمیم پیدا خواهد کرد.
گفتنی است، در این مراسم 424 دانشجوی نمونه دانشگاه جامع علمی و کاربردی لرستان شامل 277دانشجوی دختر و 147 دانشجوی پسر با اهدای لوح تقدیر و جوایز مورد تجلیل قرار گرفتند.
پایان پیام/
نظر شما