محمد رضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور به خبرنگار شبستان از زنجان گفت: از ملزومات هر مسلمانی است که بر اصول دین خویش آشنایی و احاطه داشته باشد.
وی افزود: بر هر فرد مسلمانی فرض است که اصول دین خود را تحقیقی به دست آورده و بدان معتقد شود به طوری که تأکیدات دین و علمای دینی نیز به فراگیری تحقیقی اصول دین بوده و مسلمین را از تقلیدی بودن کسب اصول دین منع نمودهاند.
جعفری یادآور شد: امروزه بحث رسانههای دیجیتال و فناوری آی تی آنچنان در اقشار مختلف جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان ریشه دوانده است که شاید بتوان ادعا کرد که یکی از مهمترین مؤلفههای تأثیرگذار در زندگی ایشان محسوب میشود.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به مضمون آیه 4 سوره ابراهیم (ع)، زبان امروز جامعه را استفاده از همین رسانههای عموماً دیجیتال عنوان کرد و افزود: بدین منظور ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور جشنواره نرمافزاری اصول عقاید را بر مبنای نظریات علمی و روانشناسی روز در بستر رسانههای مبتنی بر فناوری اطلاعات طراحی واجرا نموده است.
وی به اهداف برگزاری این جشنواره نرم افزاری اشاره کرد و گفت: آشنایی و به کارگیری صحیح فناوری آی تی و رسانههای دیجیتال در راستای تحقق بخشیدن مبانی اعتقادی و فرهنگی، ایجاد امکان برنامهریزی دقیق و هدفمند برای نیل به نتایج مطلوب، اجرای جشنواره در گسترۀ چند استان کشور به طور همزمان به عنوان پایلوت و مدیریت و پشتیبانی گستره وسیع گروه های هدف با هزینههای اجرایی پایینتر از روش های مرسوم از جمله مهم ترین اهداف این جشنواره است.
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، امکان ارزیابی و تحلیل کلیه مراحل اجرای جشنواره به خصوص شناخت از میزان اثربخشی در گروه های هدف و امکان برقراری ارتباط دو سویه و مداوم با گروه های هدف را از دیگر اهداف جشنواره عنوان کرد.
جعفری یادآور شد: بی شک یکی از روش های تأثیرگذار آموزشی در جهت تعمیق بخشیدن در حوزه علوم دینی و مباحث فرهنگی استفاده از روشهای نوین مبتنی بر فناوری آِ تی و استفاده از فضای سایبر است که البته باید دقت و بررسی کافی در جهت ایمنسازی این محیط پیش از ورود به آن انجام پذیرد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: این جشنواره در فاز اول، در 5 استان شمالغرب کشور به عنوان نمونه اجرا می شود که با بررسیهای کارشناسانه درخصوص بازخوردهای مطلوب آن بتوانیم در فاز دوم گستردگی دامنۀ جشنواره را در استان های بیشتری وسعت ببخشیم ودر نهایت با برطرف نمودن معایب احتمالی و تکمیل آن در سطح کل کشور به نحو احسن اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه حضور در جلسات علمی و کسب معارف در پیشگاه عالمان از اجر و ثواب بالایی برخوردار بوده و به مراتب تأثیرگذارتر است، افزود: متاسفانه به دلایل مختلفی چون بُعد مسافت و سختی و پرهزینه بودن رفت و آمد که از دیرباز مانع حضور افراد در محافل علمی گردیده است و به همین دلیل استفاده از روشهای آموزشی غیرحضوری با امکانات موجود که شبیه سازی حضور در جلسات است یکی از مهمترین شیوههای آموزشی به حساب می آیند.
پایان پیام/
نظر شما