تپش مواسات و همدلی در قلب بچه‌های مسجد/ چراغ مساجد با طرح ملی «راهکار» روشن ماند

با وجود تعطیلی مساجد در پی شیوع کرونا چراغ فعالیت های مسجد با همت کانون های فرهنگی هنری و طرح «راهکار» روشن ماند.

خبرگزاری شبستان، گرگان- فاطمه رائیجی؛ ملت ایران در آزمون ولایتمداری همواره سربلند بوده و پژواک لبیک به ولایتِ ملت ایران همیشه بر قله افتخارات تاریخ این سرزمین به گوش می رسد.

 

میدان نبرد هر کجا که باشد مردم هم آنجا اعلام حضور می کنند روزی در خنثی سازی توطئه دشمنان، روزی دیگر در کمک به زلزله زدگان و سیل زدگان و امروز نیز در جنگ تن به تن با ویروس منحوس کرونا.

 

این روزها کم پیدا می شوند آدم هایی که از کرونا زخم نخورده باشند اما تنها فرمان مقام معظم رهبری کافی بود تا ایران اسلامی یک صدا شعار همدلی سر دهد و جلوه های زیبای دستگیری، ایثار و مواسات در جای جای خاک میهن به نمایش درآید.

 

رزمایش مواسات و همدلی در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب در کشور آغاز شده و هر کسی در حد توان خود یاری گر نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا شده است و سیل همدلی و ایثار در ایران اسلامی جاری است.

 

در این بین مسجدی ها هم با همه وجود به میدان آمدند تا از قافله ولایتمداری جا نمانند، پس از فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اجرای رزمایش کمک مؤمنانه، کانون های مساجد کشور نیز طرح «راهکار» را در دستور کار خود قرار داد، این طرح برگرفته از حرف اول کلمات مطرح شده از سوی رهبر انقلاب در نیمه شعبان شامل «رزمایش»، «ایمان»، «همدلی»، «کار»، «ایثار» و «رمضان» است.

 

کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در راستای این طرح در بخش های مختلف اعم از تقویت ایمان، در حوزه کار و تولید و تلاش برای تحقق «جهش تولید»، اجرای برنامه های معنوی در فضای مجازی طی ماه مبارک رمضان، جمع آوری نذورات مردمی و استفاده از ظرفیت خیرین در کمک و دستگیری از محرومان  فعالیت خواهند کرد.

 

در همین راستا 25 هزار کانون فرهنگی هنری مسجد در سطح کشور با اجرای طرح راهکار به فرمان مقام معظم رهبری در رزمایش کمک مؤمنانه لبیک می گویند.

 

در استان گلستان نیز 850 کانون فرهنگی هنری مساجد که از ابتدای شیوع کرونا در مقابله با این ویروس منحوس میدان داری می کردند با فرمان رهبر معظم انقلاب در رزمایش کمک مؤمنانه برای اجرای طرح راهکار و تحقق دغدغه های معظم له گام برمی دارند.

 

«مهدی بیکی»، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان، هدف از اجرای طرح راهکار را تقویت بنیه ایمانی و همدلی، ایجاد و تقویت نهضت خدمت رسانی، تقویت فرهنگ کار و ایثار در محیط خانه و محله با استفاده از ظرفیت های خودجوش مردمی با محوریت کانون مساجد دانست.

 

وی اعتقاد دارد طرح راهکار به تقویت روحیه کار و تلاش، روحیه مواسات و همدلی و کمک و دستگیری از همنوع کمک می کند و یادآور می شود؛ طرح راهکار در چهار محور ایمان، همدلی، کار و ایثار اجرایی می شود.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان با بیان اینکه طرح راهکار به کانون های مساجد نشان می دهد فعالیت های فرهنگی در هر شرایطی تعطیل شدنی نیست، خاطرنشان کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد در قالب طرح راهکار با ورود در عرصه فضای مجازی فعالیت های متفاوت تری نسبت به گذشته خواهند داشت.

 

*توزیع بیش از ۸۰ بسته غذایی بین محرومان

«محمدجواد سدیدی» در این باره به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان می گوید؛ پس از فرمان مقام مظعم رهبری مبنی بر اجرای رزمایش مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز در قالب طرح راهکار برای لبیک به فرمان معظم له اقدام کردند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری جواد آل محمد شهرستان آزادشهر به اجرای رزمایش کمک مؤمنانه با محوریت مساجد اشاره کرد و ادامه داد: این رزمایش کمک مؤمنانه با محوریت مساجد یک نقطه قوت محسوب می شود چراکه مسجدی ها، به طور کامل محله و افراد ساکن در آن را می شناسند و ضمن شناسایی نیازمندان واقعی، آبروی آنها را هم حفظ می کنند، از طرفی مردم و خیرین محل با اطمینان بیشتری برای کمک به محرومان مشارکت می کنند.

 


وی از توزیع بیش از 80 بسته غذایی بین نیازمندان خبر داد و افزود: تاکنون 32 بسته غذایی آماده و توزیع شده است و در 15 ماه مبارک رمضان نیز 50 بسته معیشتی دیگر توزیع خواهد شد.

 

سدیدی روغن، رب، ماکارونی، سویا، چای، قند، جگر مرغ، تخم مرغ و سیب زمینی را از اقلام بسته های غذایی برشمرد و گفت: ارزش هر بسته غذایی 100 هزار تومان است.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری جواد آل محمد(صلی اله علیه و آله وسلم) شهرستان آزادشهر در خصوص آخرین وضعیت شهرستان آزادشهر گفت: از لحاظ شیوع ویروس کرونا تا چند روز گذشته وضعیت شهرستان مطلوب بود اما طی روزهای اخیر به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از سوی مردم و باز شدن پارک ها و پاساژها تعداد بیماران روند افزایشی به خود گرفته است.

 

وی بر لزوم حمایت از آسیب دیدگان از کرونا تأکید کرد و ابراز داشت: کارگران روزمزد که بر اثر کرونا آسیب دیدند از جمله اقشاری هستند که در این ایام باید به آنها کمک کرد.

 

یکی از اعضای گروه جهادی فرهنگی معراج مسجد امام جعفر صادق(علیه السلام) کوی انقلاب گرگان هم به خبرنگار شبستان گفت: هر زمان که تهدید و آسیبی متوجه شهر و یا محله شود گروه ما فعالیت های خود را آغاز می کند، با شیوع کرونا نیز فعالیت در زمینه های مختلف در دستور کار قرار گرفت.

 

وی ادامه می دهد؛ ضدعفونی محل، تولید ماسک، تهیه بسته های غذایی و کمک به سلامت روان آسیب دیدگان کرونا از جمله اقداماتی است که گروه جهادی فرهنگی معراج مسجد امام جعفر صادق(علیه السلام) گرگان برای مقابله با کرونا انجام دادند.

 

این فعال مسجدی افزود: در لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب در رزمایش کمک مؤمنانه تعدادی بسته های معیشتی تهیه شد و بین نیازمندان محله توزیع شده است.

 

مردم ترکمن صحرا نیز برای کمک و دستگیری از محرومان و آسیب دیدگان از کرونا در اجرای رزمایش کمک مؤمنانه سهیم شدند، مردان و زنان ترکمن که یاری ملت ایران در حادثه تلخ سیل سال گذشته برای همیشه در ذهن آنها نقش بسته است این روزها با وجود آنکه خود از آسیب کرونا مصون نماندند اما به یاری محرومان شتافتند.

 

مسجد صاحب الزمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) آق قلا یکی از نقاط بی شماری است که این روزها در نگارستان ایران برای رزمایش همدلی پا به عرصه گذاشته است.

 

«عبدالرحمن میرزاعلی» در حاشیه توزیع بسته های غذایی در مسجد صاحب الزمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) آق قلا گفت: افتخار می کنیم که خادم رهبر و مردم هستیم و براساس فرامین رهبر انقلاب مبنی بر رزمایش کمک مؤمنانه با مشارکت مسجد، سپاه و کمیته امداد تعدادی بسته های معیشتی تهیه شده است و بین محرومان توزیع می شود.

 

این شهروند آق قلایی گفت: به دستور رهبری با تمام توان در خدمت محرومان هستیم و از همه مردم می خواهم به اندازه توان خود در این امر خیرخواهانه مشارکت کنند.

 

کمیته امداد استان گلستان نیز از جمله دستگاه های اجرایی است که در میدان مقابله با کرونا همانند سایر دستگاه های حمایتی و خدمات رسان طرح های مختلفی را در دست اجرا دارد.

 

*فعالیت بیش از ۱۵۰ مرکز نیکوکاری کمیته امداد گلستان با محوریت مساجد

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان در گفتگو با خبرنگار شبستان از اهمیت و اثرگذاری مساجد در اجرای رزمایش کمک مؤمنانه می گوید.

 

«عیسی بابایی» می افزاید؛ خوشبختانه در رزمایش کمک مؤمنانه که با دستور رهبر معظم در حال انجام است مساجد به عنوان محور این رزمایش قرار گرفتند و بچه های مسجد در اجرای این رزمایش نقش آفرین هستند.

 

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با بیان اینکه ایجاد مراکز نیکوکاری با رویکرد مساجد یکی از اقدامات کمیته امداد در راستای مسجدمحوری است، بیان کرد: در استان گلستان بیش از 150 مرکز نیکوکاری وجود دارد که اکثر آنها در مساجد شکل گرفته است.

 

وی تأکید می کند: بخش عمده ای از کمک های مردمی در رزمایش کمک مؤمنانه توسط مراکز نیکوکاری مساجد جمع آوری شده و در قالب بسته های غذایی در سطح محلات توزیع می شود. 

 

مسجد تراز اسلامی باید در راستای ارائه آموزش‌های دینی و مذهبی و خدمتگزاری به عموم مردم و کمک به رفع مشکلات آنها حرکت کند و به نظر می رسد رزمایش مواسات و همدلی و اجرای طرح راهکار نقش مساجد را در خدمت به مردم و رفع مشکلات جامعه پررنگ تر می کند.

 

گرچه در این ایام فعالیت های مساجدبه دلیل شیوع ویروس  کرونا کمرنگ شده است اما فعالان مسجد پرچمدار رزمایشی هستند که اقدامات آنها مسیر رسیدن به تمدن اسلامی را کوتاه تر کرده است.

 

 

 

کد خبر 920817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha