به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «هدا مجیری» ظهر امروز (یکشنبه 7 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک بهمناسبت فرارسیدن ایام ماه مبارک رمضان، عرضه و فروش الکل در مغازهها را غیرمجاز خواند و اظهارکرد: بهدلیل عدم تشخیص محل تولید، نداشتن برچسب و نوع الکل، عرضه و فروش آن در مغازهها و فروشگاهها غیرمجاز است و نباید بهفروش برسد لذا شهروندان هوشیار باشند و الکل را از داروخانههای سطح شهر خریداری کنند.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان از اعطای مجوز فعالیت به دو مجموعه تولیدی مواد شوینده در منطقه آزاد اروند خبر داد و افزود: ابتدایی شیوع ویروس کرونا، به این واحد تولیدی مجوز فعالیت دادیم تا مواد شوینده را در حجمهای 2 هزار و چهار هزار لیتری تولید کنند.
وی همچنین به اعطای مجوز فعالیت دو واحد تولیدی مواد شوینده دیگر در این منطقه اشاره کرد و اذعان داشت: در روزهای گذشته 2 کارخانه دیگر نیز با همان ظرفیت قبلی به واحدهای تولیدی اضافه شدند و در حال حاضر چهار کارخانه تولید مواد شوینده در منطقه فعالیت میکنند.
مجیری تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به وجود این چهار کارخانه تولید مواد شوینده در منطقه آزاد اروند هیچ مشکل کمبود مواد شوینده نداریم و در این زمینه حتی فراتر از نیاز فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه از ظرفیت مجموعههای الکلسازی منطقه نیز نهایت بهره را بردیم ابراز کرد: این مجموعهها ژلهای ضدعفونی نیز تولید کردند و توزیع الکل به داروخانهها نیز با قیمت مصوب صورت گرفت.
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان همچنین به تولید ماسک اشاره کرد و ادامه داد: در زمینه تولید ماسک نیز با برخی کارگاهها که به اصطلاح جهادی قصد فعالیت داشتند همکاری کردیم تا با حداقل استانداردها فعالیت خود را دنبال کنند و در حال حاضر نیز 2 کارگاه در آبادان و 2 کارگاه در خرمشهر در این خصوص فعالیت دارند، ضمن آنکه یک واحد تولیدکننده صنعتی ماسک (تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست) نیز به احتمال فراوان تا پایان هفته شرایط آغاز به کار را خواهد داشت.
وی با اشاره به عرضه الکلهایی فاقد شناسه در مغازهها و فروشگاهها عنوان کرد: در حال حاضر داروخانهها بهعنوان تنها محل مورد تائید برای عرضه الکل و زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان هستند و عرضه و فروش الکل در فروشگاهها و مغازهها غیرمجاز است.
مجیری تاکید کرد: این مورد را در شورای تامین مطرح کردهایم و انتظارمان نظارت بیشتر و اتخاذ تصمیمات مفید در این خصوص داریم؛ از مردم میخواهیم ضمن هوشیاری از خرید هرگونه الکل از مغازهها و فروشگاهها بهطور جدی پرهیز کنند.
«مسعود ترابپور» نیز از فعالیت 121 دانشجوی این دانشکده در روند انجام تستهای غربالگری، سامانه تلفنی ثبت سلامت و کمک به مراجعان مرکز نفس خبر داد و ابراز کرد: پس از تعطیلی دانشکده این دانشجویان بهصورت داوطلب همکاری خود را آغاز کردند که از این تعداد 56 نفر با رعایت استانداردها با استقرار در تمامی مبادی ورودی منطقه شامل چهار راه زمینی و 2 راه هوایی و ریلی (فرودگاه آبادان و راهآهن خرمشهر) کار غربالگری را بهصورت انجام تست حرارتی به انجام رساند که آماری بیش از 320 هزار نفر را شامل میشود و از مابقی دانشجویان در مرکز تلفنی ثبت سلامت فعالیت خود را آغاز کردند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: در مرکز نفس (نقاهتگاه بیماران حاد تنفسی) دانشجویان رشته پرستاری فعالیت دارند، پس از باز شدن مبادی ورودی نیز 40 دانشجو همکاری خود را در قالب غربالگری تلفنی معاونت بهداشت دنبال کردند.
وی تصریح کرد: پس از بروز بحران کرونا در منطقه تا زمانی که دانشجویان حضور داشتند، کار گندزدایی در محیط دانشگاه و خوابگاه انجام شد ضمن اینکه اتاقی نیز برای قرنطینه مبتلایان احتمالی در خوابگاه تعبیه شد.
ترابپور از فعالیت 16 دانشجوی داوطلب رشته پرستاری در مرکز نفس آبادان خبر داد و یادآور شد: پس از افتتاح مرکز نفس آبادان نیز این تعداد دانشجوی داوطلب رشته پرستاری به بیمارانی که برای گذران دوران نقاهت به این مرکز منتقل میشوند، خدمت میکنند.
نظر شما