برگزاری دوره های باز‌آموزی معلمان قرآن در همدان

مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان از برگزاری نخستین دوره های باز‌آموزی معلمان قرآن آموزش و پرورش در همدان خبر داد.

 غلامرضا فرهادی مژده، مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه این دوره بازآموزی برای نخستین بار در این استان برگزار می شود، به خبرنگار شبستان گفت: افتتاحیه و آزمون ورودی این دوره اول دی‌ماه سال جاری در سالن اجتماعات دبیرستان حاج بابایی، واقع در خیابان تختی برگزار می‌شود.

  

وی با بیان اینکه 307 نفر از شرکت کنندگان از معلمان زن و 49 نفر از معلمان مرد می باشند، اظهار داشت: در این دوره مباحثی از جمله قرائت قرآن‌آموزان، روش تدریس، فنون تدریس، روانشناسی، اخلاق و مفاهیم قرآنی تدریس می شود.

  

فرهادی مژده تصریح کرد: این دوره بازآموزی معلمان قرآن آموزش و پرورش در حال حاضر فقط در شهر همدان به همت آموزش و پرورش استان همدان برگزار می شود.

 

مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی همدان گفت: این دوره مخصوص معلمان مقطع ابتدایی است که از بین شرکت‌کنندگان طبق آزمون‌های ورودی 250 نفر پذیرش می‌شوند.

  

فرهادی مژده اضافه کرد: باید در راستای شناخت و مانوس شدن به قرآن به منظور اجرای عملی آن در جامعه برنامه ریزی و این اقدامات در خور شایانی صورت گیرد.

  

وی با اشاره به اجرای برنامه های قرآنی در جامعه، اظهار داشت: ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه مخصوصا دانش آموزان و دانشجویان جامعه مهم ترین و اصلی ترین راهکار مقابله با ترفند های دشمن در جریان تهاجم فرهنگی است.

  

فرهادی مژده ادامه داد: مفاهیم قرآنی باید در قالب ها و موضوعات مختلف به نوآموزان پیش دبستانی و دانش آموزان ابتدایی آموزش داده شود و به کار بردن آموزه های قرآن کریم در محافل گوناگون به ویژه در جمع جوانان راهی برای آماده سازی ذهن آنان برای تفکر پیرامون اسلام و قرآن است.

 

مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی همدان، با توجه به تاکید مقام معظم رهبری برای توسعه آموزش های قرآنی و رویکرد قرآنی به مراکز پیش دبستانی، گفت: با سعی باید مفاهیم را در قالب ها و موضوعات مختلف از جمله فرهنگی و هنری به نوآموزان آموزش داده شود.

  

فرهادی مژده افزود: انسان ها از ضمیر و فطرتی پاک برخوردار هستند و خانواده ها نیز با عشق و علاقه با یادگیری مفاهیم قرآنی فرزندشان با مدارس همکاری مطلوبی دارند.

  

وی تصریح کرد: همسویی مدرسه و خانواده دو عامل غنی بخش آموزش های قرآنی است و قطعا با پیوند این دو عامل تاثیر گذاری مطلوب تری را شاهد خواهیم بود و می توان از ظرفیت ها و استعداد های والای نونهالان در عرصه های قرآنی نهایت استفاده را برد.

 

پایان پیام/

کد خبر 92066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha