گزارشی از یک پویش موفق همدلی در فضای مجازی

استاد دانشگاه شهید بهشتی با بیان این که فضای مجازی و گروه ها و کانال های موجود بهترین فضا برای تحقق «رزمایش همدلی» است، از راه اندازی کانالی با عنوان «صندوق نیکوکاری یاوران منجی» جهت کمک به محرومان خبرداد.

«سید محسن سادات کیایی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، با اشاره به طرح «رزمایش همدلی» که رهبر معظم انقلاب آن را در روز نیمه شعبان مطرح کردند، اظهار داشت: برای تحقق فرامین رهبری نباید منتظر مسؤولان و دولت باشیم، بلکه هرکسی باید به نوبه خودش تلاش کند تا باری از زمین بردارد.

 

عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و ادیان دانشگاه شهید بهشتی با بیان این که پویش کمک رسانی به نیازمندان می‌تواند در فضای مجازی و در گروه ها و کانال های شخصی راه اندازی شود، عنوان کرد: ما خودمان بعد از فرمایش رهبری بانی شدیم در فضای مجازی و صندوقی در واتساب با عنوان صندوق نیکوکاری یاوران منجی راه اندازی کردیم.

 

وی افزود: به تعدادی از دوستانی که به ما اعتماد دارند، آیین نامه مختصری پیام فرستادیم و شماره حساب هم اعلام کرده ام و گفتیم هر فردی هر مقداری که می خواهد کمک کند و به همین دوستان گفتیم خودتان بدون هیچ گونه سلسله اداری فردی که می شناسید نیازمند است شماره کارت را بدهید.

 

این استاد دانشگاه شهید بهشتی در بخش دیگری از این گفت‌وگو بیان داشت: از روز نیمه شعبان این صندوق را راه اندازی کردیم و در مدت کمتر سه چهار روز حدود 9 ملیون تومان جمع شد و فیش های واریزی نیز در کانال گذاشته شده است.

 

وی با بیان این که این صندوق به شکل قرض الحسنه و اعطای پول بلاعوض فعالیت می‌کند، گفت: ما به افرادی که قرض می دهیم، ضامن و سفته ای نمی گیریم، بنابراین به عقیده من این کار قابل سرایت است و در هر جمعی به نظر من یک نفر معتمد هست که می‌توانند او را جلو بیاندازند و چنین کاری را انجام بدهند.

 

سادات کیایی تصریح کرد: بله دولت وظیفه دارد و کمیته امداد هم مقدار خاصی بودجه دارد ولی همه که تحت پوشش نیستند و در آن مراکز نیز تنها حداقل هایی است و خیلی از اوقات افرادی که مریض می شوند پول دارو و دکتر را ندارند، از این رو ما با راه اندازی چنین پویش هایی می توانیم خلأهای کمیته امداد را پر کنیم.

 

وی با تأکید بر این که این گونه فعالیت ها می‌تواند به شکل های جمعی صورت بگیرد، گفت: به عنوان نمونه در یک دانشگاه می‌شود در رابطه با اساتید معارف این کار را انجام بدهیم؛ مثلا یک دانشگاهی 40 استاد دارد یک نفر مسؤول این کار بشود و یک پول به حساب بیاید و نیازمندانی که سراغ دارند معرفی شوند.

 

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان داشت: در محلات و فامیل نیز چنین کاری می‌تواند تشکیل شود و در درجه اول به خود فامیل ها و کسانی که این پول را ریخته اند شروع کنند و افرادی که محتاج هستند، معرفی شوند از این رو حتما باید این کار صورت بگیرد و ماه رمضان امسال الگو برای ماه رمضان های بعدی باشد.

کد خبر 920276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha